2777
2789
عنوان

علت نازایی

194 بازدید | 14 پست

بچه ها کیا ترشح پشت حلق دارن ونازایی هم دارن انگار تو طب سنتی این دو بهم ربط دارن و باعث نازایی میشه

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

بیاین بگین دیگه...کسی نیس

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

ترشح پشت حلق چه ربطی داره😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش احساس کنین یه چیزی تو گلوتونه

پس من یه مطلب خوندم که این موضوع رو تایید میکرد خودم 6سال نازایی دارم 

ترشح پشت حلق یعنی چی ؟ خودمونی تر بگو 

یه چیزی ابکی کشدار تو گلو باشه هر چی هم قورت میدی فایده نداره

من خودم دارم ولی بعد ده سال با آی وی اف بچه دار شدم مشکلم چیز دیگه بود

کجا ای وی اف کردی

من خودم دارم ولی بعد ده سال با آی وی اف بچه دار شدم مشکلم چیز دیگه بود

مشکلتون چی بود میشه بگین البته اگه خواستین بگین

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج