خانمجونآقامونهستم مدیر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3269 عنوان آمپول زدن همسرم با پرستار خانم... | مشاهده متن کامل بحث + 29724 بازدید | 173 پست بچه ها ی سوال ...شماها وقتی با همسرتون میرین دکتر و همسرتون میخواد امپول بزنه و پرستار هم خانومه...از اتاق میرین بیرون یا کنارش همسرتون هستین؟؟؟من واقعا نمیدونم درستش کدومه.. 😊😊 1399/04/03 | 19:33 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانی۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 10275 ما این چیزا برامون مهم نیست. چه من برم چه شوهرم، پرستارم خانم باشه یا آقا در هر صورت اونجا نمی مونیم. میریم بیرون اتاق یا پشت پاراوان تا تموم شه. یه خانم مستقل و قوی
خانمجونآقامونهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3269 بچه ها بحث مهم بودن یا بدبین بودن و اینا نیس...خوب در هر صورت خواستم بدونم درستش جیه... 😊😊
شهریوری_۷۰ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 3719 وااای ول کنا به آمپول زنم گیر میدید😂 تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
mahdie_ch عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 خدایی پرستار مردخیلی زشته واس خانم امپول بزنه..لااقل من ب خودم این اجازه رونمیدم..حالاسونوگرافی ودکترخیلی فرق میکنه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7638 نبابا چ لزومی داره کان پشمالوشو ببینم میرم بیرون چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17028 خب بمون چه اشکال دارهخودت بزنی بهتره میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
ماهيييي عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1796 بلد نیستم خخ من بخاطر همين موضوع ميخواستم ياد بگيرم 😂 تو كف ني ني سايتي هاي كه از دم همه از جاري سرن موندم بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن 😂
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 بلد نیستم خخ من یبار برا نامزدم زدم البته حرفه ای بلدما برا همه میزنم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9433 حالا یه ک ون پشمالو چه جذابیتی واسه پرستار داره 😅 واسه پرستار جذابیت نداره چون شغلشه ولی برای اقایون جذابیت داره ک دست یه خانوم دیگ بخوره ب بدنشونچ جنس مزخرفین آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
سانی۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 10275 بچه ها بحث مهم بودن یا بدبین بودن و اینا نیس... خوب در هر صورت خواستم بدونم درستش جیه... درستش بیرون موندنه عزیزم. یه کار درمانیه. درمانگر و بیمار باید اونجا باشن. بقیه اضافه ان. مگر اینکه به کمکشون احتیاج باشه. یه خانم مستقل و قوی
خانمجونآقامونهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3269 دغدغه هاتون تو حلقم😑 بابا اون خانوم شغلشه روزي صدتا با س ن ميبينه، مثلا عاشق باس ن شوهرت ... عزیزم دقت کن نگفتم چیزی میشه یا بددلم...یا هرچی.میگم من هیچ وقت نمیرم داخل...ولی هر سری که میریم دکتر دقیقا واسم سوال پیش میاد خودمم باید برم داخل یا که نه... 😊😊
کهکشان_راه_شیری عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 9760 حالا ی خانومی تایپینگ زده بود رفتم دکتر امپول زنه مرد بوده شوهرش دیده ناراحت شده قهرن 😐 تاپیک درسته عزیزم نه تاپینگ🙈 طراحی چهره انجام میدم👩🎨پیج نقاشیم_manzarart
خانمجونآقامونهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3269 درستش بیرون موندنه عزیزم. یه کار درمانیه. درمانگر و بیمار باید اونجا باشن. بقیه اضافه ان. مگر اینکه ... منم همین رو فکر میکردم تا الان و نمیرفتمگفتم ببینم بقیه چیکار میکنن. 😊😊