2777
2789
عنوان

آمپول زدن همسرم با پرستار خانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 29722 بازدید | 173 پست
بعضیا چون خودشون با مردا تحریک میشن فکر میکنن شوهرشوت هم همیته والا من خودم کادر درمانم روزی ده تا ...

مگه برای عکس رادیولوژی باید شلوارشونو دربیارن؟ این دستگاه های جدید مگه از روی شلوار هم عکس نمیگیرن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برای عکس رادیولوژی باید شلوارشونو دربیارن؟ این دستگاه های جدید مگه از روی شلوار هم عکس نمیگیرن؟& ...

عزیزم چه ربطی به دستگاه داره؟!!  شلوار زسپ و دکمه داره 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم چه ربطی به دستگاه داره؟!!  شلوار زسپ و دکمه داره

یعنی هیچ گان یا ملحفه ای هم برای حفظ حریم بهشون داده نمیشه؟ یا پرسنل مرد ازشون عکس بگیره؟ 

اخه  شوهر من به خاطر پاش چند بار عکس گرفتن ازش  کولی پرسنل مرد ازش عکش میگرفتن

یعنی هیچ گان یا ملحفه ای هم برای حفظ حریم بهشون داده نمیشه؟ یا پرسنل مرد ازشون عکس بگیره؟  اخه ...

عزیزم شورت و گان دارن ولی خوب بعضیا تعصبات بیش از حد دارن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم شورت و گان دارن ولی خوب بعضیا تعصبات بیش از حد دارن

خب عزیزم من هم همینو گفتم که مریضها برای عکس یا شلوار پاشونه یا گان و معمولا لخت نیستن. شما گفتین از بیماران با شورت عکس میگیرم من تعجب کردم برای همین کامنت دادم

خب عزیزم من هم همینو گفتم که مریضها برای عکس یا شلوار پاشونه یا گان و معمولا لخت نیستن. شما گفتین از ...

چون گان باید تهیه کنن و اکثرا این کار نمیکنن(حداقل مرکری که من هستم)