2777
2789
عنوان

آمپول زدن همسرم با پرستار خانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 29722 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی پرستار مردخیلی زشته واس خانم امپول بزنه..لااقل من ب خودم این اجازه رونمیدم‌‌..حالاسونوگرافی ودکترخیلی فرق میکنه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
بلد نیستم خخ

من یبار برا نامزدم زدم البته حرفه ای بلدما برا همه میزنم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
حالا یه ک ون پشمالو  چه جذابیتی  واسه پرستار داره 😅

واسه پرستار جذابیت نداره چون شغلشه ولی برای اقایون جذابیت داره ک دست یه خانوم دیگ بخوره ب بدنشون

چ جنس مزخرفین 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
بچه ها بحث مهم بودن یا بدبین بودن و اینا نیس... خوب در هر صورت خواستم بدونم درستش جیه...

درستش بیرون موندنه عزیزم. یه کار درمانیه. درمانگر و بیمار باید اونجا باشن. بقیه اضافه ان. مگر اینکه به کمکشون احتیاج باشه. 

یه خانم مستقل و قوی 
دغدغه هاتون تو حلقم😑 بابا اون خانوم شغلشه روزي صدتا با س ن ميبينه، مثلا عاشق باس ن شوهرت ...

عزیزم دقت کن نگفتم چیزی میشه یا بددلم...یا هرچی.

میگم من هیچ وقت نمیرم داخل...

ولی هر سری که میریم دکتر دقیقا واسم سوال پیش میاد خودمم باید برم داخل یا که نه...

😊😊
درستش بیرون موندنه عزیزم. یه کار درمانیه. درمانگر و بیمار باید اونجا باشن. بقیه اضافه ان. مگر اینکه ...

منم همین رو فکر میکردم تا الان و نمیرفتم‌

گفتم ببینم بقیه چیکار میکنن.

😊😊