2777
2789
عنوان

هرکی میخواد مدل تلویزیون ال جی رو به ترتیب بشناسه و بخره :)

| مشاهده متن کامل بحث + 16526 بازدید | 24 پست
ای جانم .. ببخش اگه دیر جواب میدم .. از بین تلویزیون ها ال جی بهترینه گلم .. من خودم مدل   ...

سلام گلم ایران که تحریمه  سامسونگ و الجی توبازار نیس اگرم یاشه بدون ضمانته من میخوام سامسونگ بگیرم میگن ضمانت نداره  بخاطر ضمانتش هم که شده مجبورم ایرانی بخرم  لطفا راهنمایی کن شما هم بدون ضمانت خریدی

امیدوارم بهترین چیزا نصیبت بشه  🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم بهت میگم ..  ببین کلا سری un الجی مال سال 2020 هستش و لزوما هم نانو سل نیست ولی کیفی ...

سلام نگار خانم...خوب هستید....؟؟

گلم اگر زحمتی نیست من چون تاپیک شما را چنو روز پیش خوندم و لذت بردم.... هم از توضیح دادن شما هم از نوع ادبیات و صحبت شما با کاربرا...(آفرین،احسنت)

گلم ما قراره هفته آینده تلوزیون بخریم...ولی زیاد اطاعات نداریم می شه کمی منو راهنمایی کنید...اگر زحمتی نیست

ای جانم .. ببخش اگه دیر جواب میدم .. از بین تلویزیون ها ال جی بهترینه گلم .. من خودم مدل   ...

سلام میدونم این تاپیک مال قبل، الان میخام تلویزیون بخرم. میش راهنماییم کنی لطفا. شدیدا به کمکت احتیاج دارم. درخواست دوستیم لطفا قبول کن

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
بالاترین قیمتش با بالاترین تکنولوژیش که SM9000 هستش توی تهران و کرج 12 تا 14 میلیونه .. اما توی بندر ...

چند اینچه ؟

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘

هر مشکلی داشت تلویزیون هر مدلی با کام سرویس تماس بگیرید مرکز تعمیراتی تلویزیون سامسونگ و ال جی در کرج و  تهران اعزام تعمیرکار و تعمیر در یک ساعت در محل مشتری دارن

https://com-service.ir/https://com-service.ir

09981595595 تلفن

مدل SM9000 و SK 9000 فقط 55 و 65 و 75 اینچ دارن و اون 14ملیونی که گفتم قیمت تهران واسه 55 اینچشه .. ...

درود به شما. من آقا هستم. من خودم مسئول خرید کل خاندان هستم ولی الان واسه خودم موندم!

لطف کنید بفرمایید تو ال جی مدلی که اتصال وب، بلوتوث، کنترل جادویی، اسمارت ،۴k ,ضبط برنامه رو فلش رو داسته باشه ۴۹ اینچ یا ۵۰ چه مدلیه

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد...