داشتم کلیپ یه خانم دکتر میدیدم تو اینستا همشون طبیعی داشتن زایمان میکردن هیچ کدوم نای نداشتن از بس گریه کرده بودن گلوشون جر داده شده بود ...حتی اونی که تو اب بود ...من اول ماه هفتمم خیلی میترسم از طبیعی چکار کنم کاشکی یه جوری شه که سزارین شم😢😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زیر یک ساعت درد طبیعی کشیدم تا دکترم اومد و سزارین شدم.دردش خیلی بد بود ولی ۶ تومن گرفت سزارین کرد تازه آشنا داشتیم ک اینقدر گرفت.ولی دلم سوخت من یکم از طالاهام رو فروختم
من طبیعی،زایمان کردم...هیچ مشکلی هم ندارم...حتی یه داد هم نزدم...همش با هم اتاقیام میخندیدیم...
بعضیا خودشون زیادی عشوه ای هستن
💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤