2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم انقد گریه کردم که نگو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد بود شوهراشونم بودن جوری گریه میکردن انگار زبونم لال تو مجلس ختم بود

اوهههه خداروشکر من نکردم 😉😄

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
زایمان طبیعی شاید اون موقع درد داشته باشن بعدش دیگه ندارن ولی سزارین بیشترا بعدا کمردرد و جای بخیه د ...

عیبی نداره اونو با مسکن میشه تحمل کرد ولی طبیعی نه حتی شده چند ثانیه

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
بهمشون مشاوره میداد برا طبیعی ولی توی کامنتها هیچ کس راضی نبود 

بابا اصن من اینقد میترسم ک مطمعنم بچم میوفته ترسناک ترین چیزه توی دنیا برای من ک بخای اینقدزور بزنی همش دارن بدمیگن درباره طبیعی 

این همه زایمان کردم چیزیشون شده؟ مادر و مادر بزرگامون همه طبیعی بودن چیزی شده خدا خودش کمک میکنه

عزیزم قدیمیا خیلی کار میکردن غذای طبیعی میخوردن بعدشم بدن با بدن فرق داره مثلا من واژینیسموسم یه نزدیکی کنم یه روز درد دارم واقعا برام وحشتناک

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

من زیر یک ساعت درد طبیعی کشیدم تا دکترم اومد و سزارین شدم.دردش خیلی بد بود ولی ۶ تومن گرفت سزارین کرد تازه آشنا داشتیم ک اینقدر گرفت.ولی دلم سوخت من یکم از  طالاهام رو فروختم 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

خدا خودش کمک میکنه...

من طبیعی،زایمان کردم...هیچ مشکلی هم ندارم...حتی یه داد هم نزدم...همش با هم اتاقیام میخندیدیم...

بعضیا خودشون زیادی عشوه ای هستن

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
زایمان طبیعی شاید اون موقع درد داشته باشن بعدش دیگه ندارن ولی سزارین بیشترا بعدا کمردرد و جای بخیه د ...

کی میگ عزیزم درد بخیه هاش دیوونه میکنه ادمو من خاهرم طبیعی بوده نمیتونس بشینه

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼