2777
2789
عنوان

روانشناس خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 52 پست
سلام روزتون بخیر. خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و توضیح دادید🌸 بله اگر ممکنه معرفی کنید ممنون میشم🙏🏼 ...

عزیزم شما روانشناس خوب پیدا کردی؟

من خیلی نیاز دارم. بعد سقطی که داشتم کلا ادم دیگه ای شدم.

خدایا هزاربار شکرت... 

من خودم چون تو شیراز زندگی میکنم رفتم درمانگاه سهامی واقعا روانشناس خوبی داره کلا دکترای مجموعه خیلی عالی هستند
 واقعا روانشناسش خیلی بهم کمک کرد شمارشم 0917004426

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دکتر مظفر رو میشناسم برای یه سری مشکلاتی که با شوهرم داشتم رفتم پیششون . خیلییی عالی هستن درجه یکن . البته معروفم هستن تو برنامه های تلویزیونی میان همیشه برات ادرس و شمارشو میذارم .

تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، بین شفق و مطهری، پلاک ۱۱۸، واحد ۱۰، مرکز مشاوره راه فردا

۸۸۳۷۰۵۹۸ - ۰۲۱۸۸۵۶۱۷۵۸

عزیزم من دکتر مظفر رو میشناسم برای یه سری مشکلاتی که با شوهرم داشتم رفتم پیششون . خیلییی عالی هستن درجه یکن . البته معروفم هستن تو برنامه های تلویزیونی میان همیشه برات ادرس و شمارشو میذارم .

تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، بین شفق و مطهری، پلاک ۱۱۸، واحد ۱۰، مرکز مشاوره راه فردا

۸۸۳۷۰۵۹۸ - ۰۲۱۸۸۵۶۱۷۵۸

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

دکتری که میگیو نمیشناسم اما اگه  میخوای پولتو دور نریزی بدون شک برو پیش دکتر مجید مظفر. کارش حرف نداره .سالهاست برنامه های تلویزیونی شرکت میکنه کلی ورکشاپ برگزار کرده زندگی کلی ادمو عوض کرده

سلام عزیزم 

دکتر مهسا ساداتی تخصصی روی کودک و نوجوان  و بزرگسال کار میکنه و کلینیکشون مجهزه و بیس کاریشون عدم دارو درمانی

و خیلی معروف هستند'  لینک سایت ایشون رو براتون میزارم

انشالله که مشکلتون حل بشه

https://drmahsasadati.com/