2777
2789
عنوان

روانشناس خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 52 پست

دکتری که میگیو نمیشناسم اما اگه  میخوای پولتو دور نریزی بدون شک برو پیش دکتر رقیه صادق زاده. کارش حرف نداره .سالهاست برنامه های تلویزیونی شرکت میکنه کلی ورکشاپ برگزار کرده زندگی کلی ادمو عوض کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت انقدر افسرده شده بودم و اضطراب و استرس داشتم... اصلا دلیلشو نمیدونستم ... همین جوری بی دلیل ناراحت بودم... همش دوست داشتم تنها باشم. 

از دکتر هم فراری بودم . بهم میگفتن برو دکتر بهم برمیخورد. بعد از کلی اصرار آخر خواهرم منو برد پیش دکتر رقیه صادق زاده... خیلی دکتر خوبی بودن. واقعا از اون وضعیت اومدم بیرون.

عزیزم شما روانشناس خوب پیدا کردی؟ من خیلی نیاز دارم. بعد سقطی که داشتم کلا ادم دیگه ای شدم.

حتما برو پیش روانشناس من بهت کلینیک پیوند مهربانی رو معرفی میکنم روانشناساشون خیلی خوبن 

سلام عزیزم

کنینیک تخصصی روانشناسی دکتر مهسا ساداتی از مجهز ترین کلینیکهای تهرانه 

روی درمان انواع مشکلات کار میکنند در کمترین زمان ممکن مشکلم برطرف شد دلیلش نقشه مغزی رنگی بود که قبلش ازم گرفتند و دقیقا مشخص کردند روی نقاطی که مشکل داشتم  کار کردند و الان خدارو شکر خیلی بهترم

اسم ایشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

فقط میتونم بگم عاطفه عباسی یکی از بی سواد ترین روانشناس ها هست و الکی تو اسنپ این همه نظر خوب داره. تشخیص افتضاح، کاملا ضد زن و زن ستیز از تجربه بد مشاوره ام با این خانم هرچی بگم کم گفتم چون هنوز اثرات وحشتناکش باهامه