2777
2789
عنوان

روانشناس خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 52 پست
به خودت بیا هیچ مشکلی نداری همه اینا هم تلقین خودته که فکر می کنی شکست خوردی چیزی ازت کم نشده همه چی ...

من فکر میکنم که خیلیدیر دارم برای درمان اقدام میکنم و کارم از این حرفا گذشته. هرروز کارم شده گریه و زاری. روزی ۱۶ ساعت میخوابم که فقط تو این دنیا نباشم🤦🏻‍♀️. واقعا فکر نمیکنم که خودم تنهایی بتونم از پس مشکلات زندگیم بر بیام و به کمک نیاز دارم

[QUOTE=142634949]من فکر میکنم که خیلیدیر دارم برای درمان اقدام میکنم و کارم از این حرفا گذشته. هرروز کارم شده گریه و ...[/QUOTشما داری فرار می کنی چون فکر می کنی از پس مشکلاتت بر نمیای در صورتی که خودتو توانایی هاتو دست کم گرفتی لازمه به خودت بیای اول بخاطر خودت دوم بخاطر اطرافیانت که دوستت دارن سوم بخاطر بچه هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم قانون جذب استفاده کنه دیگه روانشناس نیازی نداره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

سلام عزیزم، من روانشناس هستم و میخوام از طریق چنتا نکته راهنمایی تون کنم  

شما برای مراجعه به روانشناس به چنتا نکته کلی باید توجه کنید :

اول اینکه شما بدنبال درمان علایم روانشناختی (مثلا اصطراب یا وسواس) هستید یا صرفا جهت مشورت موضوعی و گرفتن راهکار دارید مراجعه میکنید

برای مشورت و راهکار مشاور بهتر میتونه راهنمایی تون کنه

برای درمان علایم روانشناختی روانشناسی که انتخاب میکنید باید دوره های روان درمانی دیده باشه وگرنه نمیتونه بطور موثر کمک کنه

هر درمانگری هم یک رویکرد داره که بهتره شما قبلش با رویکردشون اشنا باشید . رویکرد هایی مثل روانکاوی ، cbt و .. جزو رویکردهای نسبتا رایج هستن

سلام عزیزم، من روانشناس هستم و میخوام از طریق چنتا نکته راهنمایی تون کنم   شما برای مراجعه به ...

سلام و خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون👌

با توجه به اینکه من الان میخوام روان درمانی بشم، از کجا باید متوجه بشم که چه متدی برای من کارساز تره و چه روانشناسی در اون متد حاذق تره؟ چون با تجربیات قبلی من از روانشناس ها (با توجه به حساسیت های شخصیتی‌ای که خودم دارم) متوجه شدم که خیلی نظر دیگران در رابطه با خوب یا بد بودن روانشناس نمیتونن ملاک باشن. ممنون میشم اگر کمکم کنید

سلام و خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون👌 با توجه به اینکه من الان میخوام روان درمانی بشم، از کجا باید م ...

خواهش میکنم،

هیچکس نمیتونه بگه که چه رویکردی برای شما بهتره ،چون تمام رویکرد ها با هدف درمان بیماران تعبیه شدند، اما تحقیقات در زمینه های اثر بخشی رویکردهای مختلف انجام شده و نشون داده که رویکردهای شناختی رفتاری(cbt) وروان پویشی برای مشکلات اضطرابی و افسردگی موثر هستند.

باه نظر دیگران ملاک نیست بلکه تحربه ی شما از رابطه با درمانگرتون و نتیجه ای که میگیرید ملاک هست نه نظر دیگران راجع به رابطه ی خودشون با درمانگرشون!

در رویکرد روانپویشی من میتونم بهتون چنتا درمانگر معرفی کنم شما تحقیق کنید و اگر خواستید مراجعه کنید ، رویکرد خودم هم همین هست.

خواهش میکنم، هیچکس نمیتونه بگه که چه رویکردی برای شما بهتره ،چون تمام رویکرد ها با هدف درمان بیمارا ...

سلام روزتون بخیر. خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و توضیح دادید🌸 بله اگر ممکنه معرفی کنید ممنون میشم🙏🏼 یا اگر اوکی هستید به خودتون مراجعه کنم.

ببین من خودم روانشناسم نمیتونم بگم بیا پیش خودم خلاف اخلاق حرفه ای ه اما بهت معرفی میکنم،بهتره بری ...

سلام 

وقت بخیر...شما زوج درمانگر ماهر میشناسین که ان لاین نوبت بده میخوام واقعا تبحر داشته باشه

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

من یه مدت انقدر افسرده شده بودم و اضطراب و استرس داشتم... اصلا دلیلشو نمیدونستم ... همین جوری بی دلیل ناراحت بودم... همش دوست داشتم تنها باشم. 

از دکتر هم فراری بودم . بهم میگفتن برو دکتر بهم برمیخورد. بعد از کلی اصرار آخر خواهرم منو برد پیش دکتر آمنه ذاکری... خیلی دکتر خوبی بودن. واقعا از اون وضعیت اومدم بیرون.