2777
2789
عنوان

روانشناس خوب

960 بازدید | 52 پست

سلام میخواستم بدونم کسی اینجا به دکتر مهران سرداریپور مراجعه کرده؟ 

من به روانشناس احتیاج داشتم و یکی از دوستانم ایشونو بهم معرفی کرده. اگه کسی تجربه‌ای داره لطفاااااا درمیون بذاره چون هم حالم خیلی بده هم پول یامفت ندارم که هی ازین روانشناس برم به اون روانشناس

مرسیی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=142632996]افسردگی، اضطراب[/QUOTEچرا اینطور شدید

اینکه دقیقا ‌چرا اینطوری شدم رو باید خود روانشناس بگه ولی بطور کلی بخوام بگم چون خیلی شکست خوردم تو زندگی و زمینه افسردگی هم تو خانواده داریم

ببین من خودم روانشناسم نمیتونم بگم بیا پیش خودم خلاف اخلاق حرفه ای ه اما بهت معرفی میکنم،بهتره بری ...

من خوشحال میشم اگه خودتونو بشناسم. شاید مزاحم خودتون شدم.

ولی اگر از نظر حرفه‌ای درست نمیدونید ممنون میشم آدرس و شماره‌ی اون خانم دکتری که میفرمایید رو داشته باشم. مرسی

اینکه دقیقا ‌چرا اینطوری شدم رو باید خود روانشناس بگه ولی بطور کلی بخوام بگم چون خیلی شکست خوردم تو ...

به خودت بیا هیچ مشکلی نداری همه اینا هم تلقین خودته که فکر می کنی شکست خوردی چیزی ازت کم نشده همه چیت سر جاشه لیاقتتو نداشتن مطمئن باش شکست نباید مانعت بشه که زندگیت نکنی این باعث خندیدن حسودها میشه که خوشحال بشن شکست باعث باید بشه قوی تر باشی استرس و اضطراب هم مال فکر و اعصاب زیاد موزیک های بی کلام گوش کن در روز ورزش کن اگه بتونی سفری به دل طبیعت یا جایی داشته باشی خیلی بهتر فکر گذشته رو نکن گذشته تموم شد آینده رو ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4582699/اگه-جای-من-بودین-چیکار-میکردین-خواهشا-بیاید-فکرم-خیلی-درگیره?postId=142634257

لطفا بیاید ببخشید اسی😪

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃