2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4595 بازدید | 75 پست
ببین نکنه با اومدن بچه ها انقدر کار داری که بهش بی توجه شدی؟بچه هارو بزار پیش مادرت یه مسافرت یکی دو ...

خوب باهاش حرف بزن تکلیفتو مشخص کن ولی یه جوری نگی که خودتو کوچیک کنی 

خدایا شکرت بخاطر خانواده خوبی که دارم همسرم دوستت دارم که همیشه کنارمی     
همسرم بعدش جواب داد مرسی ک بفکرم بودی ریحان جانم. راستش عصر قصد تبریک گفتن داشتم و بفکرت بودم ولی ...

راستش مشاورا همیشه هم درست نمیگن.نمیدونم مشکل شما در چه حده!خیلی خوبه که با احترام باهم صحبت میکنید.بنظرم تا عشق نباشه احترام هم نیست.این دوتا همیشه باهمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نکنه با اومدن بچه ها انقدر کار داری که بهش بی توجه شدی؟بچه هارو بزار پیش مادرت یه مسافرت یکی دو ...

نه 

حقیقتش اوایل آشنایمون که داشتیم بهترین روزامون رو میساختیم و رویا پردازی میکردیم

متوجه شدم همسرم با کسی رابطه داره

و اون خانم اومد هرچی از دهنش دراومد به من گفت

اون روزا مثل یک دختر پنج سال شده بودم که همش میترسید یکی از راه برسه و زندگیش خراب کنن

و کم کم باعث این زندگی لعنتی شد

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
خوب باهاش حرف بزن تکلیفتو مشخص کن ولی یه جوری نگی که خودتو کوچیک کنی 

هرچقدر حرف میزنم بی فایده است

نه وانمود به برگشتن ساختن میکنه

نه خیلی مسر به رفتن

راستش مشاورا همیشه هم درست نمیگن.نمیدونم مشکل شما در چه حده!خیلی خوبه که با احترام باهم صحبت میکنید. ...

ممنونم بخدا بریدم توی این زندگی

نه  حقیقتش اوایل آشنایمون که داشتیم بهترین روزامون رو میساختیم و رویا پردازی میکردیم متوجه شد ...

میدونم چی میگی منم شک های بی خود و بی جهتم بهترین روزامونو سوزوند،ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره

سلام خانم من  اتفاقی پیامهاتون را خوندم 

من شوهرم خیلی رفتاراش شبیه شدهر شماست

اونم اوایل زندگی فقط حرف جدایی را میزد این خرفشم شده بود نقطه ضعف من وحسابی سوایتفاده میکرد تا اینکه چندبار خودم گفتم باشه بریم برا طلاق که دیگه حرفشو نمیزنه .

ولی اذیت کردناش هنوز هپونطوره عینه شوهر شماکه میگی قهر میکنه میره و جواب تلفن نمیده 

فوق العده سرد برخورددمیکنه فوق العاده بی اخساس و بی مسولیت 

منم واقعا درمونده شدم خودم اوایل اسم طلاق که میومد بدنم میلرزید ولی انقدر سردی ازش دیدم وبی مخبتی که دیگه من طلاق میخام 

ببین شوهرت هیچکاری نمیتونه بکنهدیعنی عرضه ندارن 

تو هر چی خودتو ناراحت نشون بدی اون بیشتر کیف میکنه چون اینا عقده دارن عقده اینکه بزرگ باشن و بقیه ازشون بترسند وبله چشم گو باشند 

الان که براش پیام میدی بیشترین لذتو داری بهش میدی جون یبار تو را میکشونه به طرف خودش دفعه بعد پس میزنه که فقط لذت ببره تو بهش نیاز داشته بتشی تو بهش التماس کنی 

یه چند وقت انگار نه انگار که هست پیام نده زنگ نزن وقتی ام میاد خونه انگار نه انکار که وجود داره بعد ببین چطور میاد به پروپات میپبچه 

این پیامو خوندی جوابمو بده ببینم واقعا درست فکر کردم که اخلاقای شوهرامون مثله همه 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
عزیزم چ خبر آخرش چی شد؟

سلام عزیزم

از اون شب دیگه نه جوابم داد 

نه پیام‌یا زنگی زده😔

کلااا گذاشتم به چشم انتظاری

حال دلم خونه و چشمم گریه

بچه هامم مدام بهانه میگیرن😔😔😔😭

بعد اشتباه دیکه ات اینه که دردو دل کردی با دوستت و مشاوره از مامانت گرفتی گذاشتی اون بفهمه 

سیاست داشته باش نذار بفهمه تو که نمیتونی این حجم از مشکاتو تحمل کنی 

اینا انقدر خودشونو قبول دارن که سراغ کتاب مشاور وهیجی نمیرن 

بیا باهم حرف بزنیم باهم راهکار پیدا کنیم 

تا حودمون را نجات بدیم واکرنه اینا  ما رو روانی میکنن باور کن

ما باید اول خودمون را بالا ببریم من شوعرم فقط منو اورد پایین که بتونه هر کار میخواد بکنه منم خیلی ساده بودم ولی همین الانم نه برا من نه برا شما دیر نیس

سلام خانم من  اتفاقی پیامهاتون را خوندم  من شوهرم خیلی رفتاراش شبیه شدهر شماست اونم اوای ...

سلام ممنون عزیزم

حقیقتش نمیدونم ولی انقدر جدی رو تصمیمش که خودم داره جدی جدی باورم میشه

از یک طرف خوب رفتار میکنه

از یک طرف حرفی از برگشت و ساختن و تلاش برای زندگیمون نمیزنه

از ۹ خرداد ندیدمش😔😔

۳۱ام برگشته ولی حتی یکبار نگفته شما ها مردین یا زنده

میترسم واقعا تصمیمش جدی باشه

آخه مرد انقدر بی عاطفه؟؟

هرچند که دنبال کارای طلاق رفته😔ولی خوبیم باهم

و دارم از این دوگانگی میمیرم

سرم داره از فکر و خیال منفجر میشه

برام دعاکنید خیلی محتاجم به دعای شما😔😔🙏

انشالله همه چیز درست میشه . میگم اصلا بهش پیام نده زنگم نزن . باورت نمیشه من معم‌لی باهاش حرف میزنم داد میزنه و بد وبیراه میگه که درست با من حرف بزن و هیچ احترامی خودش قائل نیس

اینکه میگی سر جیزای الکی دعوا راه میندازه با تمام وجو دقبول دارم 

بعد اشتباه دیکه ات اینه که دردو دل کردی با دوستت و مشاوره از مامانت گرفتی گذاشتی اون بفهمه  سی ...

بله مانع کار من شد😔

من طراح داخلی بودم

بعد ازدواج گفت خودم بهت پول میدم و استقلال مالی ولی نمیذارم بری

با هیچکس رفت و امد نداریم زیاد

دوهفته ای یکبار خونه پدر خودم

و‌دوهفته ای یکبار خونه پدرهمسرم میریم

غیر از این جرفاا

من دیوانه وار عاشقشم

دلم راضی به جدایی نیست

فکر این که یک روز مال من نباشه یا زبونم لال

من نباشم و نبینم سهم کسی بشه دیوونم میکنه

خب وقتی بچه هات بهانه میگیرن بزار زنگ بزنن ب پدرشون اون مرد جدا از اینکه همسر شماس پدر بچه هاته حق بچه هاته ک با پدرشون وقت بگذرونن پس لطفا مسایل رو باهم قاطی نکن بهش زنگ بزن بگو بچه ها خیلی بهانتو میگیرن لطفا بیا یکم پیششون باش و تو اون مدت هم اگه تونستی باهاش حرف بزن