2777
2789

سلام گل بانوها 

به نام خدا اینجانب منم یه اقدامی 😊😆

2 روز مونده به موعدم

4 ماه اقدام

علائم :

لک لانه گزینی به مدت تقریبا یک روز

نفخ و یبوست و سوزش معده

ضعف و پراشتهایی

انقباض و تیرکشیدن تخمدان ها(به خصوص تخمدان راست) و گاهی کشاله ران

طعم فلز دهان

قوی شدن حس بویایی

تکرر ادرار

خستگی و درد خفیف پریودی وقتایی که فعالیت زیاد دارم

*این علائم تو حوالی روز لانه گزینی بیشتر بودن اما رفته رفته کمتر شدن.

دیروزم بیبی زدم منفی بود.

بقیه هم شرح حال بدن بعد ببینیم از بین ما کیا بلاخره توفیق مادری نصیبشون میشه😍😃

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتی تو کرونا واسه بچه دار شدن ما چن ماا دیگه تقریبا اوکیه شرایطمون ولی از کرونا و مراقبت های پزشکی ...

چاره ای نیست ایشاا... که زود بگذره ولی ممکنه سالها ادامه داشته باشه 

**اللهم عجل لولیک الفرج**
تجربه ثابت کرده وقتی بارداری هیچ کدوم از این علائمو نداری...

ولی یکی از دوستای من سر بچه اولش هم دل درد و کمردرد و سردرد و سینه درد و تهوع داشت بعد 4 روز از تاخیر پریودش ب اصرار من بیبی چک زد مثبت شد سر دومی بچه اش هم حالت افسردگی گرفته بود اصلا یادش رفته بود ک پریود نشده بیبی چک زد دید بارداره

خدایا شکرت 

تجربه ثابت کرده وقتی بارداری هیچ کدوم از این علائمو نداری...

منم علائمم نسبتا خفیفه . بیشتر تو تو روزای نزدیک به لانه گزینی بودن . نه سینه درد و تیره شدن هاله، نه حالت تهوع ... ولی خب بستگی به بدن داره . بعضی ها پراز علائمن و بعضی ها اصلا ندارنو بعضی هام کم دارن

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
ولی یکی از دوستای من سر بچه اولش هم دل درد و کمردرد و سردرد و سینه درد و تهوع داشت بعد 4 روز از تاخی ...

کلی گفتم اینجا اکثرا تعریف که نیکنن میگن دقیقا ماهی که علائم نداشتن باردار بودن خودمم هم همینطور

کلی گفتم اینجا اکثرا تعریف که نیکنن میگن دقیقا ماهی که علائم نداشتن باردار بودن خودمم هم همینطور

چی بگم 

من این ماه یه روزهایی علائم دارم یه روزهایی

ندارم ولی بیبی چکهام کلا منفی هستش😂😂😂

خدایا شکرت 

منم علائمم نسبتا خفیفه . بیشتر تو تو روزای نزدیک به لانه گزینی بودن . نه سینه درد و تیره شدن هاله، ن ...

من خودم دقیقا ماهی که هیچ علائمی نداشتم باردار بودم اصلا انتظار نداشتم. فقط یه بار شکمم تیر کشید یه جوری که تجربه نکرده بودم تا حالا