2777
2789
عنوان

اقدامیای چشم انتظاری که نزدیک موعدشونه بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 95 پست
شما هم وقتی اقدام کردید پریودت بهم ریخت؟؟؟ منظورم اینه تاخیر داشتی؟؟؟ الان زایمان کردی؟؟؟

من شنیدم رابطه ی بدون جلوگیری کلا هورمونو به هم میزنه و باعث میشه پریود نامنظم بشه . منم تا قبل ازدواج تقریبا منظم اما از وقتی اقدامو شروع کردم به هم خورد

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
والا بعضیا میگن داشتن . تو نت هم خوندم که ممکنه از علائم قبل موعد هم باشه 

ن بابا من و اطرافیانم قشنگ از هفته۷ و۸ب بعد تازه یکم تکرر ادرار گرفتیم اخه بچه تو هفته۳و۴اندازه ب کنجد نمیتون ب مثانه فشار بیاره

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم رابطه ی بدون جلوگیری کلا هورمونو به هم میزنه و باعث میشه پریود نامنظم بشه . منم تا قبل ازدو ...

واسه من 2سال پیش یهو بهم ریخت ک مجبور شدم برم دکتر دارو مصرف کنم بعدش تنظیم شد دوباره این ماه اقدام کردم فعلا 3 روز تاخیر دارم

خدایا شکرت 

شما هم وقتی اقدام کردید پریودت بهم ریخت؟؟؟ منظورم اینه تاخیر داشتی؟؟؟ الان زایمان کردی؟؟؟

الان دخترم 5 ماهشه.من پریودم نامنظم بود همیشه واسه اقدام قرص میخوردم که منظم بشه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
واسه من 2سال پیش یهو بهم ریخت ک مجبور شدم برم دکتر دارو مصرف کنم بعدش تنظیم شد دوباره این ماه اقدام ...

شاید لقاحت دیر تشکیل شده . برای همین تا سه چهارروز دیگه هم میتونی صبر کنی . بی بی چک رو هم حتما صبح ناشتا رو اولین ادرار امتحان کن . توکل ب خدا

شاید لقاحت دیر تشکیل شده . برای همین تا سه چهارروز دیگه هم میتونی صبر کنی . بی بی چک رو هم حتما صبح ...

من همون صبح تست میکنم ولی فعلا ک منفی هستش 

خدا بزرگه حالا ببینم چی میشه دیگه

خدایا شکرت 

من علاعم قبل بارداری فقط نفخ شدید داشتم حتی حالت تهو هم بعد ۷هفتگی تازه شروع میشه اکثرا

اتفاقا منم از بین علائمی ک گفتم نفخو زیاد دارم که باعث ورم شکمم میشه .

خدا تو دلیتو حفظ کنه عزیزدلم 😍

الان چند ماه ای؟

ن بابا من و اطرافیانم قشنگ از هفته۷ و۸ب بعد تازه یکم تکرر ادرار گرفتیم اخه بچه تو هفته۳و۴اندازه ب کن ...

نمیدونم والا . من تکرر ادرار کم داشتم . همون حوالی لانه گزینی . چون اصولا آب هم کم میخورم. ولی در کل میدونم که علائم اصلی از همون هفته هفت و هشت  شروع میشه . 

نمیدونم والا . من تکرر ادرار کم داشتم . همون حوالی لانه گزینی . چون اصولا آب هم کم میخورم. ولی در کل ...

حساس نباش عزیزم اصلا فکر نکن بهش ..ب امید خدا باردار میشی

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻