2777
2789
عنوان

اقدامیای چشم انتظاری که نزدیک موعدشونه بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 95 پست

من این ماهم پریود میشم این همه دارو خوردم و امپول زدم متوجه شدیم اسپرم اصلا حرکتی نداره 😑دوتا فولی خیلی عالی داشتم ک هیچی شد دیگ شوهرم باید بره از بده دوباره و سونو ببینیم مشکل از کجاست توروخدا دعامون کنین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان.منم ماه دوم اقدامم.هیییییچچچچچ علاعمی ندارم😔😂فقط گااااااااهی یه دلدرد میپیچه مثل موقعی که میخوام پریود بشم.پریروزم چایی سبز خوردم یهو سردیم شد حالت تهوعی گرفتم بیا و ببین.چایی سبز به من خیلی میسازه نمیدونم چم شده.دیگه هیچچچچچچگونه علاعمی مثل سینه درد تیر کشیدن تخم دان.لک لانه گزینی هیچی اصلا ندارم.عایا من باردارم.؟گمون نکنم.جمعه موعدمه .تا جمعه اگه پریود نشده باشم بی بی میذارم.

من این ماهم پریود میشم این همه دارو خوردم و امپول زدم متوجه شدیم اسپرم اصلا حرکتی نداره 😑دوتا فولی ...

بلاخره حل میشه عزیزم. صبر داشته باشین و ببینین ریشه ی مشکل از کجاست . ایشالا به زودی زود مامان میشی عزیز دلم 😍

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
من خودم دقیقا ماهی که هیچ علائمی نداشتم باردار بودم اصلا انتظار نداشتم. فقط یه بار شکمم تیر کشید یه ...

شما بعد چند ماه اقدام باردار شدید؟؟؟ ماه های قبل ک باردار نبودید علائم داشتید؟؟؟

خدایا شکرت 

چاره ای نیست ایشاا... که زود بگذره ولی ممکنه سالها ادامه داشته باشه 

دقیقا عزیزم . اومدیم و این کرونا تا سالها طول کشید . نباید شانس بارداریمونو از دست بدیم . تازه خیلیا هستن که سالهاست منتظرن . با رعایت بهداشت و نکات مزشکی میشه کنترلش کرد 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
شما بعد چند ماه اقدام باردار شدید؟؟؟ ماه های قبل ک باردار نبودید علائم داشتید؟؟؟

بعد 5 ماه. گاهی کمر درد داشتم و گاهی زیر شکمم تیر میکشید درد سینه بیشتر میشد ولی ماهی که حامله بودم هیچکدوم رو نداشتم فقط یه بار شکمم تیر کشید

**اللهم عجل لولیک الفرج**
بعد 5 ماه. گاهی کمر درد داشتم و گاهی زیر شکمم تیر میکشید درد سینه بیشتر میشد ولی ماهی که حامله بودم ...

شما هم وقتی اقدام کردید پریودت بهم ریخت؟؟؟ منظورم اینه تاخیر داشتی؟؟؟ الان زایمان کردی؟؟؟

خدایا شکرت