2777
2789

من فرش جهیزیم آران و بیدگل کاشان هست بافت ابریشمی فوق العاده زیبا.اگر خواستین عکسشو هم میزارم

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ متری ۱۲۰۰ شانه قیمتش هست ۴و۴۰۰ بنظرتون خوبه قیمتش؟

خیلی گرون نمیده  کجا میشینی تهران اگ هستی ی جا بلدم معدن فرش بشدت مناسب تر از بقیه جاها میده

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
ن گلم کجا میشینی تهران اگ هستی ی جا بلدم معدن فرش بشدت مناسب تر از بقیه جاها میده

بگو عزیزم من میخوام فرش بخرم اتفاقا دنبال یه جای خوب هستم واسه خرید

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
خیلی گرون نمیده  کجا میشینی تهران اگ هستی ی جا بلدم معدن فرش بشدت مناسب تر از بقیه جاها میده

نمیدونم قیمتای ۱۰۰۰ شانه و۷۰۰ شانه کمی کمتره .نه تهران نیستم شهرستانم

بگو عزیزم من میخوام فرش بخرم اتفاقا دنبال یه جای خوب هستم واسه خرید

تهران اسلامشهر سرگلستان الهیه کلی مغازه فرش  داره هم جدید میارن وهم مناسب تر از بقیه جاها میدن مغازه ها شم تک ب تک باید بگردی از بین اونا جایی هست ک مناسب ترهم میده

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
خیلی خوشگله ان شالله به خوشی وسلامتی استفاده کنید .ببخشید این تازگیا گرفتین ؟قیمتش میگین؟

مرسی گلم.حدود ۸ ماه پیش خریدم.۶ متری ۴ تومن ۹ متری ۸ تومن.مطمعنم الان گرونتر شده

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ