2777
2789
عنوان

قدرت درک کودک دو ساله

1974 بازدید | 17 پست

با سلام ...

دوستان گلم من اولین باره وارد این فضا شدم ممنون میشم با پاسخهای خواهرانه تون باهام همفکری کنید.

دخترم الان یکسال و هشت ماهش میشه اما از لحاظ حرکات فرز و سریع نیست.بهش چیزی رو میدم میگم بده بابا نمیده ،دو بدنش مثل راه رفتن میمونه،هنوز حرف نمی زنه فقط میگه بابا یا مامان و آب،کاراش رو با اشاره به ما میفهمونه...

حقیقتا نگرانم برا رفع نگرانیم به کجا مراجعه کنم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقد گیر نده به بچه.تو هم بدتر از من ول کن بچه نیستی؟؟ اون الان نو پا هست دونده المپیک نیست که....

حرف زدن‌هم تا دوسالگی خیلی بهتر میشه به شرطی که باهاش زیاد صحبت کنی و واضح حرف بزنی باهاش.

عزیزم از بچه اول خیلی انتظار زیاد نداشته باش پسر من تا ۳ سالگی کسی متوجه حرف زدنش نمیشد ولی دخترم خیلی خیلی زود همه چیزش رو به سرعت یاد گرفت پسرم تو یکسری چیزها خیلی خوبه دخترم تو یکسری چیزا فقط اصلا بچت رو با بچه ای مقایسه نکن خودت عذاب الکی میکشی 

فقط مورد صحبت کردنش رو داشتیم ک تا سه سالگی بخودش زحمت نمیداد حرف بزنه فقط تک کلمه ای و با ایما و اشاره اونوقت الان باید گوشاتو بگیری بس ک حرف میزنه

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بله آروم هست اما از لحاظ کم خونی تا به الان یکبار ازش آزمایش نگرفتیم،اخه روزای اوایل زندگیش تا یکماه بخاطر زردی و همچنین اینکه بی حسی بهش خورده بود حین دنیا اومدن کلا بستری و مرتب ازش خون میگرفتن😥

عزیزم از بچه اول خیلی انتظار زیاد نداشته باش پسر من تا ۳ سالگی کسی متوجه حرف زدنش نمیشد ولی دخترم خی ...

واقعا نمیدونم خدا خودش کمکم کنه خیلی سخته این حس😥

مثل دختر منه.دختر من هروقت دوست داشته باشه میدوه ولی در کل درحال سیو انرژی هست و آروم رفت و آمد میکن ...

خیلی ریلکس هست دخترم اما با صدای بلند اصلا سازگار نیست و میترسه زود میاد سمتم و محکم بغلم میکنه.خدا بچه تون رو حفظ کنه🤲

واقعا نمیدونم خدا خودش کمکم کنه خیلی سخته این حس😥

منم خیلی خودم عذاب دادم ولی الان خیلی پشیمونم خداروشکر کن بچت سالمه دیر یا زود همه چیز یاد میگیری ولی اعصاب و روانی که خرابش کنی دیگه خوب خوب نمیشه 

منم خیلی خودم عذاب دادم ولی الان خیلی پشیمونم خداروشکر کن بچت سالمه دیر یا زود همه چیز یاد میگیری ول ...

ممنون خواهری ممنون که با جملاتتون آرومم میکنید.