2777
2789

چی شده 

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر جان، لطفا اسمت رو بگو لایق باشم دعاتون میکنم 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چی شده

تاپیک اولم هست.با شوهرم خیلی دعوای بدی کردیم.برای اولین بار بعد از ده سال با هم بودن اومدم خونه پدرم.چند روزه هیچ خبری ازش ندارم.خیلی عجیبه.شوهرم خیلی دوستم داشت...چقدر واسم سخته اینجا بودن.قلبم سنگینه

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...
منم از بی پولی از بدشانسی های پی در پی همسرم ازین دوندگی های بی نتیجش  از دعاها و نذرها و التما ...

خدا خودش رحم کنه.دنیا یه جور عجیبی مزخرف شده.هرکس به نوعی گرفتاره

خیلی لطف میکنید.ممنونم.عاطفه

خواهش میکنم، انشالله به زودی آشتی کنید 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهش میکنم، انشالله به زودی آشتی کنید 

ممنونم.میدونید غیر از آشتی کردن همش با خودم میگم یعنی این اتفاق رو از یاد میبرم.یا همیشه ته ذهنم غمش باهامه

یکم فرصت بده تا دلتنگت بشه بعد ده سال حتما به هم وابسته این

دوست دارم تنها باشم.تنها بودم تحملش بهتر بود.از اینکه اینجام و ازم میپرسن چه خبر یا غصه منو میخورن حالم بدتر میشه.ازینام که هیچوقت دردم رو به کسی نمیگم.اینبار دیگه مجبور شدم

ممنونم.میدونید غیر از آشتی کردن همش با خودم میگم یعنی این اتفاق رو از یاد میبرم.یا همیشه ته ذهنم غمش ...

انشاالله آشتی میکنید،و از یاد می برید، به حق امام حسین علیه السلام 💚