2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام دیگه کم اوردم

1325 بازدید | 66 پست

خیلی دلم گرفته از وقتی یادم مباد به فکر همه بودم و برای همه فداکاری کردم تو هر شرایطی هوای مادرمو و برادرا و خواهرمو داشتم اما حالا که احتیاج به کمکشون دارم پشتم خالی شده 😔 شغل همسرم تو عسلویه س ماه بعد یه عمل دارم که میخواستم بیام خونه مادرم تا بچه هام اذیت نشن حتی گفتم برای بچه هام پرستار میگیرم یکی رو هم میگیرم کارای خونه تونو بکنه فقط من تو خونه شما بخوابم  تا همسرم نگه بی کس و کاری و هیچ کس تحویلت نمیگیره😔اما مامانم امشب منو جلوی زن داداشم خرد کرد گفت نیا اینجا خونه خودت عملتو انجام بده پسرت بدو بدو میکنه اعصابم خرد میشه در صورتی که زن داداشم عمل کرد اومد خونه مادرم خوابید مامانم بچشم نگه داشت. من همه کاری برای خانواده م کردم همیشه حامیشون بودم  اما همیشه پشتم خالی بوده 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا خونه ما😢

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
همیشه همینطوره من همه کار برا خواهرم کردم ورد, زبون خودشو وشهرش این بودکه توعروسیت جبران میکنیم ولی ...

منم خیلی دلم گرفته چند ساعته دارم گریه میکنم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
منم خیلی دلم گرفته چند ساعته دارم گریه میکنم 

گریه نکن دیگه خودتو بسپر به خدا من دیگه بی حس شدم خودمو زدم به بیخیالی هرچند, هرروز از خودم میپرسم واقعا چرا؟؟؟ ولی دیگه بهش فک نمیکنم چون استرسی میشم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
اره عزیزم میشه.‌..

😞😞 چقدر دنیا بد شده..

من مجرد بودم تنها رفتم بینیمو عمل کردم اومدم خونه دم در به خواهرم زنگ زدم بیاد پایین تو راه پله دستمو بگیره نیومد گفت حال ندارم😂 تنها نیستی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.