2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام دیگه کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 66 پست
ممنون عزیزم منم دیروز برگشتم خونم 😔 و به شوهرم گفتم تو یکی از شهرهای نزدیک عمل میکنم و پرستار میگیر ...

عزیزم امیدوارم عملتون رو به سلامتی انجام بدید و همه چی به خیر و خوشی بگذره،منم تو شرایط تو بودم نه برای عمل برای یه مجلس ترحیم بود که توقع داشتم بیان من تنها نباشم بدون هیچ دلیلی فقط به خاطر تنبلی نیومدن،اگر موضوعی رو هم بگم نگن پنجاه پنجاه هست شاید بگن،خلاصه بدون تنها نیستی ما فقط خدا رو داریم،موفق باشی و این نیز بگذرد

عزیزم امیدوارم عملتون رو به سلامتی انجام بدید و همه چی به خیر و خوشی بگذره،منم تو شرایط تو بودم نه ب ...

ممنون دوست خوبم . من که دیگه برای همیشه با  کل خانواده م قطع رابطه کردم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوست خوبم . من که دیگه برای همیشه با  کل خانواده م قطع رابطه کردم

نههه نکن پشیمون میشی یه مشکل به مشکلاتت اضافه میشه،حرف و حدیث پیش میاد،الان ناراحتی حق داری،فقط یواش یواش رفت و آمد کم کن،اگه قطع رابطه کنی،مطمین باش باز ته دلت نگرانشون هستی و برای خبر گرفتن ازشون باید به دیگرون متوسل بشی یادت باشه قوی همیشه قوی میمونه جا نمی زنه،تو که قبلا انقدر کمک کردی سیاست داشته باش و با شوهرت و بچه هات خوش باش ولی پل های پشت سرت رو خراب نکن به خاطر خودت

خیلی خیلی پریشونم عزیزم

من هزار مورد اینطوری داشتم بعضی ها اخلاقشون اینه تازه تو تکلیفت الان معلوم شده،من همیشه معلق زمین در هوا هستم،به کاراشون اطمینان دارم برای همین سعی می کنم قوی باشم خودم از پس خودم بربیام،کاراشون رو به روشون آوردم میگن وا اصلا اینطوری نیست حتی سعی هم نمی کنند آدمو قانع کنن،قطع رابطه نکن عواقبش بدتره،اعصابت خورد میشه،توکل به خدا کن ،موفق باشی دختر قوی 

توکل به خدا خواهر از قوی بودن خسته شدم

میفهممت عزیزم. خدا پشت و پناهت باشه🙏🙏😘😘

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫