2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام دیگه کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 66 پست
آخه چرا؟! به خاطر اشتباه بقیه که نمیشه خودمونو تنبیه کنیم به خودت روحیه بده جز, خود آدم هیشکی دیگه ب ...

عمیقا احساس تنهایی میکنم دلم از دنیا گرفته همه کاری واسشون کردم الان تنها موندم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خونه م چابهاره هم اونجا دکتر خوب نیست و کمکم ندارم 

عمل بینی سختع ؟؟؟نباید تکون بخوری ؟؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
غصه نخور امضا تو خوندم خداروشکر شوهرت و بچه هات خوب هستن،شاید مادرت مشکلی داره از پس پذیرایی تو برنم ...

بله خدا رو شکر اونا خوبن نه عزیزم مشکلی نداره فقط منو دوست نداره

اگه مادر شوهرت نزدیکه بچه هاتو دو روز بزار پیشش برو عمل کن بیا تو خونه خودتون باشین به نظرم بهتر از منت بقیس

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بله خدا رو شکر اونا خوبن نه عزیزم مشکلی نداره فقط منو دوست نداره

دوست داره چون مادره. اما احتمالا زیادی خودتو قوی نشون دادی.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

حق داري ناراحت بشي ولي تو هم دلت و بزن به دريا بگو باداباد از الان بهشون بگو ميري خونه مادر شوهرت ميموني و ازاين به بعد هم ديگه باهاشون كار نداري يجوري نامحسوس اتمام حجت كن باهاشون ببين چي ميگن؟

به خاطر این هستش که از اول همیشه دختر قوی بودی و حمایتگر بودی. و برای همین که روی پای خودت وایستادی ...

مادرم حتی واسم جهاز نخرید من تازه استخدام شده بودم خودم با چک کل جهازمو خریدم و ۶ سال داشتم چک پاس میکردم بخدا هیچ کاری تا الان واسم نکردن هیچ کاری

ناراحت نباش عزیزم منم غریبم و شهریور سزارین دارم مامانم نمیگه نمیام ولی مدلش اصلا جوریه که جایی نمیتونه زیاد بمونه سر زایمان قبلیم سر سه چهارروز میگفت میخوام برگردم اینجا اذیتم وآبش بهم نمیسازه و...آخرش سر یه هفته رفت این دفعه به خواهرم گفتم بیاد اینجوری اعصابم خورد نمیشه که اونم به لطف اینکه مدارس شهریور میخواد باز بشه شاید به خاطر دخترش نتونه بیاد موندم چی بشه😔😔

مادرم حتی واسم جهاز نخرید من تازه استخدام شده بودم خودم با چک کل جهازمو خریدم و ۶ سال داشتم چک پاس م ...

آخی عزیزم. پس اگه اینطوره باید بگم غصه نخور تو خدا رو داری. تا حالا روی پای خودت بودی از این به بعد هم رو کمک هیچکس حساب نکن. فقط دعا کن خدا بهت قوت بده ادامه بدی.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫