2777
2789
عنوان

چرا می ترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 76 پست
اره میتونم بگم رشته ای که دارم میخونم چهار پنج سال دیگه منو به مطبم میرسونه

من خاستگار پزشک داشتم دانشجو بود....یادش بخیر گفتم نه...اون الن فارق التحصیل شده...من دوتا بچه و خونه و ماشینم دارم...البت شما عاشقید فرق دار...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

اگه  واقعا علاقت شدیده اگه می ترسی از دستش بدی بگو با خانوادت مطرح کن .بعضی وقتها اونوقت که فکرشو نمی کنیم دیر میشه .البته شاید چون شرایط ازدواج رو نداشته باشی خانواده دختر قبول نکنند اشکال نداره؟یعنی اگه  ۴ سال بعد بری قبول کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه  واقعا علاقت شدیده اگه می ترسی از دستش بدی بگو با خانوادت مطرح کن .بعضی وقتها اونوقت که فکر ...

اره قطعا چند سال بعد قبول می کنن ولی خب من بیشتر به این فک میکنم که روزهای قشنگ جوونی رو با هم باشیم

میخواید بزارید چند وقت بگذره درستون سبک تر بشه یه شغل پاره وقتم گیرنون بیاد ببینید حستون به دختر عوض ...

آره فک کنم اینجوری بهتر باشه ولی درس ما روز به روز سنگین تر میشه🤦‍♂️

اره قطعا چند سال بعد قبول می کنن ولی خب من بیشتر به این فک میکنم که روزهای قشنگ جوونی رو با هم باشیم

پست آخرمو بخون نطرتو بگو خودتم بگذار جای اون آقا و اگه دوست داشتی نظرتو بگو .شما باشی چه می کنی؟

آره فک کنم اینجوری بهتر باشه ولی درس ما روز به روز سنگین تر میشه🤦‍♂️

هر جور خودتون صلاح میدونید انجام بدید که پشیمون نشید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
این یعنی اینکه باید برم سر به بیابون بزارم؟🙄

نه ولی خب اگر خانم شرایط تو رو قبول داره از یه دانشجو نباید انتطار حلقه هم داشت....بستگی داره اون چی بخاد....

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چه واکنش خوبی😅🌱

اره خب بایدم اینجوری باشه دیگ کار خلاف شرع و قانونی نمیکنین ک کسی بخواد دعواتون کنه یا هرچی...و بنظرم خیلی خوبه ک هرچه زودتر با خانوادتون درمیون بذارین ک سالم تر و بهتر پیش بره کارتون و اگ با دختره خودتون در ارتباط هستین بعدا نگن چن ساله دوس دختر دوس پسرن و ازین حرفا...اینجوری استرستون هم کمتر میشه و شاید خانوادتون بهتر بتونن مدیریت کنن تا شما دو تا بهم برسین اگ خدا بخواد و صلاح باشه

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اره خب بایدم اینجوری باشه دیگ کار خلاف شرع و قانونی نمیکنین ک کسی بخواد دعواتون کنه یا هرچی...و بنظر ...

ممنون، واقعا اگه همه اینجوری فکر میکردن و با اغوش باز میشنیدن حرف بچه هاشونو، انقد عشقای بی نتیجه و فساد نبود/امیدوارم خدا کمک کنه خوب پیش بره همه چی

حداقلشو کم کم فراهم میکنیم، عروسی رو هم میشه انداخت اونورتور 

میدونی سنت کمه تجربه نداری .

برادر من با اینکه شغل داره البته شیش ماهه سنشم ۲۶هنوز میترسه بره برا ازدواج 

اگه یه خورده دو سه سال بگذره میفهمی راه و چاهتو شرایط درسته قیمتا زیاد میشه ولی حساب یه عمر زندگیه شاید دیدت نیسبت به عشق و عاشفی و ازدواج عوض شد 

با شرایط بهتر اقدام میکنی

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
اگه خانواده ها در جریان باشند بیشتر حس می کنند قضیتون جدیه و برای ازدواج خود دختر هم همینطور .

اره به خاطر همین میگم دوس دارم بگم ولی استرسه و البته شرایط کرونایی نمیزاره🤦‍♂️