2777
2789
عنوان

چرا می ترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بنظرت میشه بی پول ازدواج کرد؟؟خونوادت میتونن پشتت باشن؟کار ، خونه،ماشین سربازیت اوکیه؟

این روزا خونه و ماشین خود خدا هم نمیتونه بخره،به نظرم توقع بی جاییه،سربازیم میشه جزء کارم

اره میتونم بگم رشته ای که دارم میخونم چهار پنج سال دیگه منو به مطبم میرسونه

نمیدونم چی بگم باید ببینید خود پدر دختر چی میگه اون دختر خانم شما رو دوست داره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بابا درسته توقع خونه ندارن ولی باید پول یه مراسم و مخلفات چهارتا تیکه طلا هدیه ای برای عروس و چند تیکه وسایلو پول اجاره یه خونه نقلی و داشته باشی 

بعدسم یه حقوق کم کم دو سه تو منی که بخور و نمیر باشه بتونی اجاره خونتو بدی 

حالا ماشین پیش کش 

میتونی یا دستت باید جلوی بابات دراز شه برادر😕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

من پسر ندارم ولی داداسپ اینو بگه میگم چشممممم بفرما بریم...بعد تحقیق میریم خاستگاری اونقد شرط میزارن خودش پشیمون میشه...البت بگم ما کلن تا پسر  نر۶ سربازی و سرکار زن بی زن....بعدم بازد دید شعور عقلی واجتماعیش چقد رشد کرده...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
اون دوست داره، ولی بقول شما نظر باباش هم مهمه

میخواید بزارید چند وقت بگذره درستون سبک تر بشه یه شغل پاره وقتم گیرنون بیاد ببینید حستون به دختر عوض نشده بعد برید البته خودتون میدونید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مرسی مرسی 🌱🔆

خواهش

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
این روزا خونه و ماشین خود خدا هم نمیتونه بخره،به نظرم توقع بی جاییه،سربازیم میشه جزء کارم

ممکنه دختری ک میخوای همین شرطارو بزاره برات 

ب هر حال ب مادرت گفتنم ترس نداره بنظرم بهتره بگی و نظرشو بخوای