2777
2789
عنوان

چرا انقدر پز میدید؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 90 پست
منم زیاد دیدم😂 ولی به نظرم قصدشون پز دادن نیست همینطور بی هوا یه حرفی میزنن موقعیت شناس نیستن

اره بعضیشونو موافقم 

اما مورد هایی هم دیدم که جدی تو پست های بعدیش بهم ثابت شده داره پز میده قشنگ 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
میز ال سی دی جهازمونو من با وانت اوردم. یادش میفتم خندم میگیره. شوهرمم کنارم اهنگ آخ برم راننده رو م ...

😂😂😂😂😂دوزت دارم

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂منم کل نامزدیم تو نیسان سپری شد ای خدا

خیلیم عالی....بنظرم زندگی هرچی سبکش ساده تر باشه،،عشق و حالش بیشتره🤩

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
من تو یه تاپیکم قیمت خلال بادوم پرسیدم یکی عقده ای برام نوشت فقیر بدبخت من ماشینم به کل زندگی تو می ...

من رفتم دیدم کسی همچین کامنتی برات نذاشته بود ک

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)

تو یه تاپیک یه خانم خیلی مدعی موفقیت بود و در اخر شروع کرد به شمردن داراییاش و گفت ماهی پنج تومن حقوقشه خداییش جوری دود از سرم بلند شد که همسایه هم فهمید 😁 جالبه موفقیت های یه عده خیلی کم و ناچسزه ولی عجیب به چشمشون میاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مطمینی الان خودت پز سراتو و پاترول و.... رو ندادی؟؟؟؟

عزیزم پاترول ماشین من که نبوده ماشین قبلی مامانم‌بوده که گرون هم‌نبود 

سراتو هم اون سال من دسته دومش رو خریدم‌۲۵ تومن که باز اینم گرون نبود

دیگه تورمی که باعث شده الان پرایدی که اون‌زمان ۶ تومن بود بشه ۱۰۰ تومن دست من نیست😅

و اگر نظر من در تاپیک اون دوستمون رو ببینی متوجه میشی که اونجا من متناسب با بودجشون صحبت کردم

خیلیم عالی....بنظرم زندگی هرچی سبکش ساده تر باشه،،عشق و حالش بیشتره🤩

اره واقعا منکه شکایت نداشتم فقط با هر تکونش اعضا درونیم یه تکون مختصر می خوردن😂

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    
اره واقعا منکه شکایت نداشتم فقط با هر تکونش اعضا درونیم یه تکون مختصر می خوردن😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بوددددد

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

صدرصد حرفاتون کاملا درست و منطقیه ولی همه مثل هم فکر نمیکنن گاهی اوقات بعضیا فکر میکنن پول با کلاسی میاره یا ماشین مدل  پایین بب کلاسی درهرصورت نظراتشون محترمه  ولی واقعا یه لحظه یه دله که میشکنه مواظب دلهای هم دیگه باشیم وهرچیزیا هرجایی بیان نکنیم  ❤🙏🙏🙏

❤❤❤❤
هیچوق فرق این دوتارو نفهمیدم😐🤣

نیسان  رنگش ابیه ولی وانت سفیده😂😂 منم کلا همه ی ماشین ها رو با هم اشتباه میکنم مهم نیست ماشین ماشینه دیگه

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
تو یه تاپیک یه خانم خیلی مدعی موفقیت بود و در اخر شروع کرد به شمردن داراییاش و گفت ماهی پنج تومن حقو ...

دقیقاً توی اون تاپیکی هم‌ که من گفتم همه داشتن از باکلاس بودن خودشون صحبت می‌کردن به‌جای کمک به استارتر

من تو یه تاپیکم قیمت خلال بادوم پرسیدم یکی عقده ای برام نوشت فقیر بدبخت من ماشینم به کل زندگی تو می ...

واقعا خاک تو سرش پس

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍