2777
2789
عنوان

چرا انقدر پز میدید؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 90 پست

الان تمام ماشینا لاکچری محسوب میشن مگه غیر پولدارا دیگه کسی میتونه این قراضه ها رو بخره؟

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.
نه عزیزم ما کلا ماشین نداریم 😂

انشاالله میخرین🙏😍♥️

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو یه تاپیکم قیمت خلال بادوم پرسیدم یکی عقده ای برام نوشت فقیر بدبخت من ماشینم به کل زندگی تو می ...

😂😂😂😂خداییش خیلی بدبخت بوده طرف خیلیا

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    
وانت بده مگه😐

نه عزیزم

دوستمون‌ گفت با عشقش سوار نیسان شده منم همینطور که توی تاپیک دیدی گفتم راننده بار نبوده خودم سوار وانت شدم

و هرطور فکر می‌‌کنم کاری که ایشون کرده بهتر بوده🤷🏼‍♀️

نیسان یکم گنده تره و آبیه فکر کنم اون کناره های پشتشم بلنده

😂😂😂😂لعنتی عالی توصیف کردی

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    

من اصلا به این چیزا نگاه نمیکردم بابام یک النود داشت که اونم خودش نیاز داشت منم خودم با اتوبوس میرفتم بعد دانشگاه ماهم همه با بی ام و پورشه ماشینای شاستی بلند اینا می امدن من به هیچکدوم کاری نداشتم

من تو یه تاپیکم قیمت خلال بادوم پرسیدم یکی عقده ای برام نوشت فقیر بدبخت من ماشینم به کل زندگی تو می ...

منظورم ماشینشه

چ ربطش ب خلال بادوم تو

وا

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
نه فقطم درمورد مسائل مالی  کلا خیلی دیدم هرکی از مشکلش میگه در هر زمینه ای  هستن کسایی ک ...

منم زیاد دیدم😂

ولی به نظرم قصدشون پز دادن نیست همینطور بی هوا یه حرفی میزنن موقعیت شناس نیستن

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.
پس ما که پراید داریم هیچ موقع نباید اینو توسایت بگیم😂ممکنه دوستان خوششون نیاد😏😂👍

😂😂منم کل نامزدیم تو نیسان سپری شد ای خدا