2777
2789

یه عده فهمیدن یه استوری گذاشتم اینستا

بعد چیزیکه جالبه منو فالو ندارن😐موندم چی دیدن..

بعد همش تیکه میندازن تکرارش میکنن 

بعد طرف برگشته بهم میگه آره این استوریو نذار مسخرت میکنن 

اخه پوقیوز دیگه بتو ربطی نداره که چیمیخوام استوری بزارم

احمقا نمیدونم از کجا فهمیدن😐

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بعضی ادما بیشتر از خودت حواسشون بهت هست

راست میگیا 

طرف خودش تو جمع دوستاش میگه اره من اصن ب این محلش نمیذاشتم، توم مهم نیسی عکستو نبینم و و.. اینا ولی تیکه میندازه😂یکاری میکنه من واکنش نشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ استوریت چی بوده

با یه دهمیه استوری گذاشته بودم درمورد اردو پرسیدم بعد بش گفتم که دهم چطوره.. همین

چی استوری کرده بودی

با یه دهمیه استوری گذاشته بودم درمورد اردو پرسیدم بعد بش گفتم که دهم چطوره.. همین

راست میگیا طرف خودش تو جمع دوستاش میگه اره من اصن ب این محلش نمیذاشتم، توم مهم نیسی عکستو نبینم و و. ...

اخه منم دور و بریام باهام همینجورن...حسم میگه یا بهت حسودی میکنن یا باهات رقابت دارن یا ازشون تو یه سری چیزا سر تری 

راست میگیا طرف خودش تو جمع دوستاش میگه اره من اصن ب این محلش نمیذاشتم، توم مهم نیسی عکستو نبینم و و. ...

اصن محل هیچ کس نده برات مهم نباشه 

حتما استوریتو یکی دیده بهشون خبر داده فلانی اینو گزاشته استوری

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

اخه منم دور و بریام باهام همینجورن...حسم میگه یا بهت حسودی میکنن یا باهات رقابت دارن یا ازشون تو یه ...

اخه با یکیشون جریان داشتم، بعد دوستاش فکر میکردن بهش حس دارم، یه بی محلی کردم الان اونجوری یکاری میکنه که من بهش واکنش نشون بدم 

برین بهشون

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم