2777
2789

یه خانم عزیزی بود تو تاپیک‌کارمند بانک بود

مادر خانومی‌بود اشتباه نکنم؟؟

میشه یکی ایدیشو بمن بده خیلی واجبه

دعاتون میکنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از راه های دراند زایی من این بود وقتی می‌خواستم ترشی درست کنم اگه یه دبه ترشی برامون کافی بود من ...

من خیلی دوستت دارم

از خانم‌های خستگی‌ناپذیر خیلی خوشم میاد

چقدر خوبه که جا نمیزنی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
یه خانم عزیزی بود تو تاپیک‌کارمند بانک بودمادر خانومی‌بود اشتباه نکنم؟؟میشه یکی ایدیشو بمن بده خیلی ...

@مادرخانومی ۳۰

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
کاملا حرف تو نو قبول دارم ...تو دنیای واقعی آدما همه می‌خوان از هم جلو باشن وقتی دنبال حرفه یا هنری ...

عاشق سخصیتتون شدم براتون بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم هر روز قوی تر از دیروز باشین.‌‌..منم کل ماه رمضون رو پای برنامه زندگی پس از زندگی گذرروندم و به شدت عقایدم رو عوض کرد و حالم رو خوب کرد اگه دوست داشتین شما هم تجربتون رو وقتی تو کما بودین برامون تعریف کنین

سلام سلامممم

خب من یه گزارش بدم 

این ماه بیشترین خرج رو توی سال انجام دادم واقعا باورم نمیشه هنوز این ماه تموم نشده😂😂

همشون خرج‌های خوبی بودن تا باشه از این خرج کردن‌ها☺️

عقد دوست صمیمیم بود بهش یه سکه ٨٠٠ سوتی دادم 

لباس خریدم که ۵ تومن شد 

یکی از دوستام از ایران مهاجرت کرد بهش ۵٠ یورو تو راهی دادم و قول گرفتم به یاد من یه قهوه وسط شهر بخوره😍😍

قسط‌هام رو پرداخت کردم

توی جلسه‌ی تراپی به یه ترومای بچگی رسیدیم که من سال‌ها انکارش کرده بودم و وقتی یادم اومد بشدت حالم رو بد کرد جوری که دکترم جلسات تراپیم رو هفته‌ای یک روز کرد

و واقعا یک ماهی هست که هیچ کنترلی روی خوردم ندارم این یک ماه تا جایی که تونستم خرید کردم، روتین پوستی گرفتم، کتاب خریدم و هر روز رو کافه و رستوران رفتم 

از نظر مالی الان بدون پس‌انداز و با کلی بدهی درخدمتتون هستم😁

به این نتیجه هم رسیدم که من هیچوقت مثل خانم‌های این‌جا جا خانم‌های خانه‌دار نمیتونم به خونه زندگیم برسم وقت نمیکنم این شکست رو می‌پذیرم و برای جبرانش تصمیم گرفتم سر هر فصل از کمکی استفاده کنم که روان خودم راحت بشه

یه دستاورد مهم هم داشتم و اون این بود که تبدیل به حسابدار اصلی شدمممم واقعا براش تلاش کرده بودم و تیک خوردن این هدف خیلی لذت‌بخش بود🔥❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام به همگی.

منم بعد چند وقت دست دست  کردن .

یه وام سی تومنی داشتم یکم گذاشتم روش.

وام خواهرمم یه هفته جلوتر تسویه کردم .

یه زنجیر بیزمارک مربعی در حدنو آبکاری و تمیز شده بودخریدم.با نو اصلا فرق نداره.

طلا10 و 900 بود 

وزنش 4گرم و شش صد و هفتاد سوت.

قیمت 53  میلیون و 500 

یه سکه 250 سوتی هم 2800 خریدم

حقوق ماه بعد و بعد از  دادن اقساط   گذاشتم برای مخارج خودم  خرید لباس گرم و یسری چیزا برای خودم

آخرین طلایی که خریده بودم بهمن پارسال بود نیم ست 8 گرمی که طلا 6600 بود    صد بالای فی از همکارم خریدم 

اون موقع برای 8گرم و 300 حدودای 50 دادم 

. پول نذاشتم زنجیر بخرم یکی دیگه خرید. که ازاون موقع تو فکرش بودم.

چون برای تکمیل وجه  ماشین باهمسرم داشتیم جمع می کردیم دستم خالی بود . 

انشاالله قسمت همتون ...

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

سلام سلاممممخب من یه گزارش بدم این ماه بیشترین خرج رو توی سال انجام دادم واقعا باورم نمیشه هنوز این ...

مباااااااااارک باشه 😍😍😍😍

یه چیزی که من متوجه شدم اینه که خانم هایی که موفق ترن ذاتا خوش قلب ترن🧡🧡

شما برام مصداق همین باورم هستین😍🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم از کجا فهمیدی رتبه اعتباری تون چیه ؟

سلام من برای یک وام بانکی اقدام کردم از همونجا که اعتبار سنجی کردن گفتن اعتبارت cهست اونهم فقط بخاط دیر پرداخت کردن قسط وام مسکن من هیچ اطلاعی نداشتم که چه عواقبی داره وگرنه سر وقت میدادمشون هیچ چک برگشتی یا بدهی بانکی هم نداشتم فقط به همین دلیل بود

عزیزم قبلی اینکه پول بخوابونی رتبه اعتباری ات رو چک کن مثلا من برای همسرم که رتبه اعتباری B هست راحت ...

عزیزم رتبه اعتباری ویپادمو چطوری میتونم چک کنم مراحلشو توضیح میدین؟ممنونم از لطفتون 

کاملا حرف تو نو قبول دارم ...تو دنیای واقعی آدما همه می‌خوان از هم جلو باشن وقتی دنبال حرفه یا هنری ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید حرفهاتون بهم امید و انگیزه داد. 

امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و بازم پر انرژی ادامه بدین.‌ ❤️🌹

عزیزم رتبه اعتباری ویپادمو چطوری میتونم چک کنم مراحلشو توضیح میدین؟ممنونم از لطفتون

تو خود ویپاد گزینه اعتبار سنجی داره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بذار مستقل بشه بهترین دوران من دوران خوابگاهم‌بود که شمال درس خوندم ودرمورد خوابگاه بستگی به خود طرف ...

میدونی عزیزم درست میگین دختر من الان هم خودش خیلی مستقله همه کارهشو خودش می‌کنه. فقط اخلاق های خاص داره خیلی وسواس داره. باهرکی نمیسازه. آدم اجتماعی نیست  از جمع متنفره رو همین خاطر ترسیدم که بره باز تحمل نکنه. اینطوری بد از بدتر بشه 

دوستان من شاغلم اما درآمدم کمه از طرفی وقت آزاد دارم و آشپزی و شیرینی پزی و کار با گوشی و نت و لپ‌تاپ و اینا رو بلدم.زبانمم در حد تدریس خوبه.به نظرتون چه کاری میتونم انجام بدم به عنوان شغل دوم که در شان شغل اولم(شغل اولم خیلی دهن پرکنه) باشه؟