یه خانومی امروز زنگ زد به شوهرم واسه تدریس خصوصی در منزل...راستش و بگم یه کم ترس زنانه تو من ایجاد شد...چون اولا تا حالا فقط با پسرا کلاس خصوصی رفته و اصلا عادت نداشتم....و ثانیا یه سفر خیلی ضروری طولانیمدت در پیش دارم!
پ.ن: تا حالا هیچ حرکت خیانتآمیزی حتی کوچیک ازش ندیدم...
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من منظورم خونه بابام بود 😐 که برم جدا شم چون واقعا تو دهنم جا نمیشه حالا اون حاضره شما با یه مرد غر ...
گمون نکنم حاضر باشه...
والا تفریح و گردش نمیرم به خدا...یک ساله خانوادم و ندیدم...شهر دیگه هستن و نوبت منم هست مادربزرگم و ...
بدت نیاد ولی با سفرهای این مدلی رفتنت زندگی تو نابود میکنی . مادربزرگت رو بیار پیش خودت یک دوماه و دین خودت رو ادا کن فعلا زندگیت مهم تر از مادربزرگته .
بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی. (رودی)
بدت نیاد ولی با سفرهای این مدلی رفتنت زندگی تو نابود میکنی . مادربزرگت رو بیار پیش خودت یک دوماه و د ...
اخه پیرزن نود ساله رو با این اوضاع کرونا چه جوری از مشهد بیارم شیراز... میدونم چی میگی....خودم نظیرش و دیدم... ولی الان موندم چ کنم...اگرم بگم نرو بعد که برم مسافرت میره خب...
الان بهش پیام بده ازت دلخورم اگه گفت چرا بگو توقع داستم نیاز نباشه که من ازت بخوام و خودت اون پیشنهاد کاری رو رد کنی ولی خب واقعا درست نیست بگو من بهت اطمینان دارم ولی خب شیطان زنده س
بقول دوستمون اون بالا گفت که همه از اول خیانت کار نبودن متاسفانه شوخی شوخی جدی میشه 😒
موافقم... بگین چه خاکی بریزم تو سرم....بگم نرو خب بعدا یواشکی به هوای مدرسه یا صد تا جای دیگه میره که!
پس کار درستی نیست الان بهش پیام بده ازت دلخورم اگه گفت چرا بگو توقع داستم نیاز نباشه که من از ...
شک ندارم فحشبارونم میکنه و میره در نهایت...
والا تفریح و گردش نمیرم به خدا...یک ساله خانوادم و ندیدم...شهر دیگه هستن و نوبت منم هست مادربزرگم و ...
تو این موردا هرچی سیاست هم داشته باشی باز باید از خدا بخوای شر بعضی چیزا رو از زندگیت دور کنه . بهش دوستانه و با محبت بگو این حساسیت من و همه خانومها هست مطمئنم بهت ولی این حس رو دوس ندارم . ازت خواهش میکنم بدون وارد شدن به جزییات دلیلش به موسسه بسپاری هیچوقت بهت یه خانوم رو معرفی نکنن . خیلی هم اروم و باسیاست بگو بادش کن و بهش اطمینان بده بهش شک نداری
زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
تو این موردا هرچی سیاست هم داشته باشی باز باید از خدا بخوای شر بعضی چیزا رو از زندگیت دور کنه ...
اوکی ....نظرت عالیه ولی به نظرت بعدا یواشکی نمیره؟