2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون معلم خصوصیِ یه خانوم بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 108 پست
عزیزم اگه هم لغزشی باشه و اون تو رو نخواد ب زور نمیتونی نگهش داری

موافقم...واسه همین الان هیچ عکس‌العمل منفی‌ای نشون ندادم....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ول کن دردسر میشه 

یه جوری بگو ک انگار اصلا نمیترسی از خیانت 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
الان دعوا بشه بهتره تا استرس و اعصاب خوردی بعدش

اینم حرفیه ....ولی اخه مگه آدم میتونه تو اجتماع همه‌رو از شوهرش دور نگه‌داره! آخرش چی؟ 

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
دست من نیس که مطمئنم بگم بهم میگه دارم میرم واسه زندگی پول دربیارم و کلی قاطی می‌کنه که تو گیر میدی ...

قاطی کنه تو هم قاطی کن. بگو خیلی زنها هم بخاطر زندگی خیلی رو میدن به مردا از نظرت خوبه منم واسه زندگی هیچ اهمیتی به حفظ ارامش همسر نداشته باشم؟ خوب یا بد بگو مخالفم شدید .از این پول بگذریم لازم نکرده 😤

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
بگو ول کن دردسر میشه  یه جوری بگو ک انگار اصلا نمیترسی از خیانت

اگه بگه از چ جهت دردسر میشه چی؟ آخه این خانومه رو یه موسسه معتبر معرفی کرده...استاد بانک...میشناسی؟

اینم حرفیه ....ولی اخه مگه آدم میتونه تو اجتماع همه‌رو از شوهرش دور نگه‌داره! آخرش چی؟ 

ببین معلم خصوصی چیزیه که خیلی وقته بوده ولی الان با 10 سال قبل فرق داره  خواهر من . دردسرتو زیاد نکن جدی وایستا رو حرفت شل نگیر . فوقش یه کم اولش میره تو قیف برات تو هم محکم وایستا سر حست.

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
شوهرم یبار خواست راننده چند تا خانوم بشه گفتم باسه برو راننده شو نمیگم نرو ولی توام حق نداری به من ب ...

اونم تا حالا جایی به من نگفته نرو...😒خیلی رفت رو مخم خصوصا الانکه می‌بینم همه خانوما میگن نذار بره...

دست من نیس که مطمئنم بگم بهم میگه دارم میرم واسه زندگی پول دربیارم و کلی قاطی می‌کنه که تو گیر میدی ...

اولا از سفر بگذر بمون سر خونه زندگیت مراقبت کن  دوما  زنگ بزن به اون خانم یا برو موسسه ایی که شوهرت کار میکنه ازشون بخواه شاگرد زن به شوهرت معرفی نکنن و در این رابطه چیزی به شوهرت نگن .

نهایتا می تونی بمونی خونه هیچ وقت سفر طولانی نری و با شوهرت مهربان باشی بقیه اش هم توکل کنی به خدا .

نمیشه تو شوهرتو ول کنی بری تفریح و گردش بعد انتظار  خیانت نداشته باشی

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
ببین معلم خصوصی چیزیه که خیلی وقته بوده ولی الان با 10 سال قبل فرق داره  خواهر من . دردسرتو زیا ...

خب وقتی برم سفر بدون اینکه به من بگه ممکنه بره....نه؟

ممکنه حریص‌تر بشه؟

عزیزم خود پیامبر گفته یه خانم و اقا ی نامحرم نباید تنها باشن چون نفر سوم شیطانه هیچی یوسف نبی نیست شیطان نفر سوم اون کلاسه مطمئن باش

حرف سیاسی زدم قطع دسترسی شدم  😋
اگه بگه از چ جهت دردسر میشه چی؟ آخه این خانومه رو یه موسسه معتبر معرفی کرده...استاد بانک...میشناسی؟

نمیشناسم 

خب اگع معتبره ک هیچی😶

ببین اگه روش اثر داره بگو البته واقعیم هستا

یه نفر تعریف میکرد شوهرش رفته استاد خصوصی یه دختره شده 

بعد دختره گیر داده به استاده  ادای عاشق شدن در میاورده و ول کنش نبوده کلی تهمت زدن بهش 

اذیتش کردن 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

عزیزم شایدالان خیلی مردخوبی باشه دوستتداشته باشه واصلاقصدبدی نداشته باشه ولی شیطونه وبعدامیبینی شوهرتوگول میزنه.بعدیعمرچوب الانومیخوری ازمن به تونصیحت اصلانزارپیش خانوم تنهابره

اولا از سفر بگذر بمون سر خونه زندگیت مراقبت کن  دوما  زنگ بزن به اون خانم یا برو موسسه ایی ...

والا تفریح و گردش نمیرم به خدا...یک ساله خانوادم و ندیدم...شهر دیگه هستن و نوبت منم هست مادربزرگم و نگه دارم...مادربزرگم من و بزرگ کرده و حالا به من احتیاج داره...اصلا نمیتونم نرم...وای دارم دیوونه میشم😥