2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون معلم خصوصیِ یه خانوم بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار بره

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
شغل نامزد من تدریس خصوصیه.شاگرد خانم هم داره . منم شاگردش بودم اشنا شدیم. ولی تا حالا فکر بد نکردم ...

حسم فعلا یه جوری شک بین خوب و بده... اولین جلسه رو که بره و بیاد شاید بهتر بفهمم موضوع چیه! 

فعلا فقط یه ترس کمرنگه... آخه شوهر من هم آدمی نیس از هر کسی خوشش بیاد .... خودم و از هزار تا مرحله رد کرد تا عاشقم شد

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
اوکی ....نظرت عالیه ولی به نظرت بعدا یواشکی نمیره؟

شوهر من یه بار بدون رضایتم و یواشکی با یه خانوم قرارداد بست بخاطر شرایط بد مالی قبلیمون ولی از بس با محبت و مظلومانه براش فیلم بازی کردم که من خیلی برام احساساتت مهمه با اینکه بعضی موارد درکش نمیکنم و ازت خواهش می کنم تو هم نذار ارامشم از بین بره و... دیگه قرارداد نبست با خانوما .

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
وا بنده خدا مگه عمو جانیه  بذار بره به کارو زندگیش برسه

😄😄😄😄یا مثلا اون خانومه میا خلیفه‌س😄 میدونی اواخر از بی‌پولی هم خیلی حالش گرفته‌س و من الان این موقعیتا رم ازش بگیرم ....فک کنم خیلی شاکی شه...ولی اینجا همه محکم میگن نذار بره

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
😄😄😄😄یا مثلا اون خانومه میا خلیفه‌س😄 میدونی اواخر از بی‌پولی هم خیلی حالش گرفته‌س و من الان این ...

اینجا نگاه به سوهر خودشون میکنن و میگن نذار بره

تو که میگی ازش چیزی ندیدی 

بعدم مردی که دغدغه اش پوله اصلا فک خیانتم نمیکنه 

اینهمه دکتر با بیمار زن تنهان تو مطب مگه همه خیانت میکنن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

یعنی عاشق پستهاشدم بخدا.۹۸درصدتون به جتس شوهراتون شک دارین اخه؟؟؟؟ مرداگه جنسش خراب باشه هرجایی که باشه کارشومیکنه.همه اینایی که خیانت کردن مگه معلم بودن وتدریس خصوصی داشتن!!اس فکرمیکنم حساسیت نشون نده اینطوری فکرمیکنه ضعف داری بدترنیکنه.دورادورمواظبش باش ولی حساسش نکن فک کنه خبریه هوابرش داره

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
شوهر من یه بار بدون رضایتم و یواشکی با یه خانوم قرارداد بست بخاطر شرایط بد مالی قبلیمون ولی از بس با ...

و الاآن کلا پشه مونث از صد متری شوهرت رد نمیشه...دمت گرم بابا...

یعنی عاشق پستهاشدم بخدا.۹۸درصدتون به جتس شوهراتون شک دارین اخه؟؟؟؟ مرداگه جنسش خراب باشه هرجایی که ب ...

منم قصدم همین بود ....اینجا اومدم ملت بدبینم کردن....

آخه مگه تا چ حد میشه آدما رو کنترل کرد!