2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون معلم خصوصیِ یه خانوم بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 108 پست

اونقددیدم مردایی روکه باخانمی درتماس نبودن اماخیانت کردن وصیغه لازی وکثافت کاری.اونقدرهم مرددیدم که همکارخانم داشتن اماپابندزندگی بودن.به ذات آدمه

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
اینجا نگاه به سوهر خودشون میکنن و میگن نذار بره تو که میگی ازش چیزی ندیدی  بعدم مردی که دغدغ ...

آره ...من تا حالا از دوران دوستی تا حالا هیچی ازش ندیدم به خودمم خیلی سخت نزدیک شد... اگه نذارم اینطور که بچه‌ها میگن خب یواشکی میره دیگه...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقددیدم مردایی روکه باخانمی درتماس نبودن اماخیانت کردن وصیغه لازی وکثافت کاری.اونقدرهم مرددیدم که ...

وای خدا رو شکر یه کمم کامنتای اینطوری می‌بینم نزدیک بود واکنش نشون بدما....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

ببین استارتراینجادرظاهربه شوهراشون اعتماددارن درواقعیت شک دارن وبروزنمیدن.بعدازبیست سال تحربه زندگی مشترک بهت میگم که هرگردی گردونیست.سعی کن افکارمنفی روازخودت دورکنی.شوهرمن تویه شرکتی هست که حدود۸۰تاخانم شیک ومرتب کارمیکنن.امامن چون ذاتشومیشناسم هیچوقت فکرای بدبه سرم نزده.اگه همسرتومیشناسی بیخودی لجبازوحساسش نکن.که بخودت برمیگرده ضررش

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
آره ...من تا حالا از دوران دوستی تا حالا هیچی ازش ندیدم به خودمم خیلی سخت نزدیک شد... اگه نذارم اینط ...

پس سکوت کن

به همسرت اعتماد داشته باش 

اوقاتتونم تلخ نکن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

استارترچندسالته .اکثرکاربرای اینجابچه سال هستن وازروی احساس نطرمیدن .غیرمستقیم روشوهرت نظارت داشته باش اماوقتی خیلی پاپیچش بشی باخودش میگه ببین من چی هستم که اینقدرنگرانمه.وناخودآگاه روی زنای دیگه هم متمرکزمیشه ببینه جذابیتی داره واسشون

عزیزم برادرشوهر من معلم ریاضیه و مجرده.اینکه خانما میگن اگه میتونی نذار بره نه بخاظر اینکه شوهرت خدایی نکرده اهل این کاراست و جلوشو بگیر.بعضیا واقعا خدانشناسن.همین برادرشوهر من میگه بعضی شاگردای خانومی که میرم خونشون اصلا روسری نمیپوشن و پوشش مناسبی ندارن.حتی یه دفعه شاگردم دامن کوتاه پاش بوده بهش گفتم فلاکنی برو لباستو عوض کن تا درسو شروع کنیم من معذبم.

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات

ازخوندن کامنتهاشادشدم.متاسفانه کاربرای آقاهم اگه بخونن کلی بخودشون امیدوارمیشن جای بسی تاسفه!

ازخوندن کامنتهاشادشدم.متاسفانه کاربرای آقاهم اگه بخونن کلی بخودشون امیدوارمیشن جای بسی تاسفه!

آره منم الان رفتم حموم و کلی درباره این حرفا فکر کردم و متاسف شدم به حال جامعه نسوان ما که این‌طور حافظه تاریخی حرمسراها رو به دوش میکشن و تصمیم گرفتم کاملا ریلکس و کول با قضیه برخورد کنم... 

عزیزم برادرشوهر من معلم ریاضیه و مجرده.اینکه خانما میگن اگه میتونی نذار بره نه بخاظر اینکه شوهرت خدا ...

آره ولی گمونم گاهی آدم جرات داشته باشه و ازدواجش و تست کنه...اگه شوهر من با دامن کوتاه یه خانوم قراره از راه به در بشه پس شایستگی زندگی با من و نداره... 

آره ولی گمونم گاهی آدم جرات داشته باشه و ازدواجش و تست کنه...اگه شوهر من با دامن کوتاه یه خانوم قرار ...

نظرت محترمه دوست عزیز

ولی من شخصا بعد نه سال زندگی مشترک و اینکه اندازه چشمام به شوهرم اطمینان دارم اصلا دوست ندارم شوهرم با یه خانم جوان تنها باشه.کلا بحث خیانت و این چیزام نیست.

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات
استارترچندسالته .اکثرکاربرای اینجابچه سال هستن وازروی احساس نطرمیدن .غیرمستقیم روشوهرت نظارت داشته ب ...

بیست و شش سالمه... راستش به اون کاربرا هم حق میدم....متاسفانه همین افکار مرد سالارانه سال‌هاس که رواج داره و خانومای ایرونی باهاش خو گرفتن...ببین خیلی ازت ممنون میشم اگه بیشتر حول و حوش این موضوع روشنم کنی...به قول اخوان....تا که دیگر خردلی هم در دلم بافی نماند شک....

نظرت محترمه دوست عزیز ولی من شخصا بعد نه سال زندگی مشترک و اینکه اندازه چشمام به شوهرم اطمینان دارم ...

منم دوس ندارم هیچکس دوس نداره دوستم...و دقیقا همه زن هستیم و احساسات همدیگه رو می‌فهمیم ولی کنترل‌کردن سختگیرانه چه سودی به حال کسی داره....جز اینه که یواشکی و دور از چشم آدم میرن و هر کار میخان می‌کنن...

پس سکوت کن به همسرت اعتماد داشته باش  اوقاتتونم تلخ نکن

به شدت موافقم مرسی ازت که آرومم کردی...