2777
2789

اینا از کجا میشناسن 🤔کرومی و ملودی و لبو بو و....هزار تا چیز دیگه .جوری که اسامی اینا حفظ هستن اسامی خاله و عمه و دایی هاشون نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کافیه نت گوشیم روشن باشه دختر سه ساله ام میره توی شاد واسه خودش ملودی میاره میبینه .

آره یه چیزایی بلدن من بلد نیستم خودم باور کن .خودشون بازی دانلود می کنن خودشون سرچ می کنن با عکس و صوتی و.

آره یه چیزایی بلدن من بلد نیستم خودم باور کن .خودشون بازی دانلود می کنن خودشون سرچ می کنن با عکس و ص ...

اره . حالا من تا شده نگذاشتم یاد بگیره و نت اصلا در اختیارش نیست . ولی گاهی خودش میره میاره . 

یه برنامه توی گوشیم بود توی چند تا پوشه  تو در تو. من میدیدم دخترم هی اینو میاره ولی من رو صفحه گوشیم پیداش نمیکردم . آخرش یه روز نشستم ببینم از کجا میره میارتش! تا بالاخره از رو دست  خودش یاد گرفتم!  ! اون موقع دو سال و خرده ای بود . 

اره . حالا من تا شده نگذاشتم یاد بگیره و نت اصلا در اختیارش نیست . ولی گاهی خودش میره میاره . یه برن ...

اینا انگار قبل تولد باهاشون کار شده 😂تو عالم ذره به ما عروسک بازی یاد میدادن به اینا کار با گوشی و لبتاب و...😂

چون اینترنت بدون نظارت والدین در اختیارشونه . وگرنه بچه دو سه ساله نبلید انقدر شدید درگیر ذهنی چیزی ...

من اصلا گوشی نمیدم بهشون .خودم هم گوشیم اینستا نداره،قند شکن هم نداره .تقریبا جز گوگل و شاد چیزی ندارم .اینترنت هم قفل کودکش فعاله .یه وقتایی تا یه ظرف بشورم برگردم می بینم ده دقیقه گوشی برداشته .کاش اصلا میذاشتم تو‌کمد قفل می کردم از ذهنش بپره