2777
2789
عنوان

مشکوک به سرطان معده

36762 بازدید | 93 پست

سلام خانما کسی میدونه چه موقع باید مشکوک به سرطان معده بشیم بریم دکتر من الان چند وقته علاعم اولیه رو دارم سوزش معده سیری کم اشتهای نفخ یبوست استفراغ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقد بدبین و منفی‌نگری  منم اینارو دارم ولی عین خیالم نیس از وقتی کرونا اومره نصف ایران مشک ...

نه من قبلا داشتم درد معده ونفخ سوزش اما الان یک هفتس خیلی حالم بده همش بی حالم غذا میخورم یه لقمه پس میزنه معدم

تهران هستم چند روز حالم خیلی بد شده اصلا نمیتونم غذا بخورم گلاب به روت دفع نمیکنم سوزش معده ورم  ...

نه بابا سرطان کجا بود منم چند ماه پیش داشتم رفتم دکتر دارو مصرف کردم رژیم غذایی گرفتم الان خداراشکر خوبم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای چقد بدبین و منفی‌نگری  منم اینارو دارم ولی عین خیالم نیس از وقتی کرونا اومره نصف ایران مشک ...

حالم بده مدام معدم گاز داره تو اینترنت نگاه کردم کل علاعم داشتم 

تهران هستم چند روز حالم خیلی بد شده اصلا نمیتونم غذا بخورم گلاب به روت دفع نمیکنم سوزش معده ورم  ...

ببین مامان من اوضاعش خیلیییییی خراب بود اب میخورد بالا میاورد همیشه سردرد تهوع بی حالی اصلا یه جوری که نگم برات

کرج پیش دکتر افشین تقی خانی اومد اندوسکوپی کرد دکتر گفت زخم شدیییید داری اندازه یه بند انگشت تو رفته داره سرطان میشه و این حرفا

ما دیگه خودمون اماده کرده بودیم بشنویم سرطانه دور از جون مامانم

اما با تشخیص درست و داروهاش ظرف ۶ ماه خوب شد طوری که تو اندوسکوپی اخرش فقط یه خط سفید بود که دکتر گفت این رد زخمه که خوب شده

اگه دوست داشتی یه تحقیقی کن و بیا پیشش 

من که تا عمر دارم دعاش میکنم

نه بابا سرطان کجا بود منم چند ماه پیش داشتم رفتم دکتر دارو مصرف کردم رژیم غذایی گرفتم الان خداراشکر ...

من چند سال این جوریم ولی این سری کاملا فرق داره تا غذا میخورم بالا میارم دفع هم ندارم فقط از صبح تا شب یک لقمه ابم نمیتونم بخورم معدم که لمس میکنم متل یه گردو شده 

نه من قبلا داشتم درد معده ونفخ سوزش اما الان یک هفتس خیلی حالم بده همش بی حالم غذا میخورم یه لقمه پس ...

عفونت معده گرفتی حتما آندوسکپی میشی اما این که قطعا خدا نکرده سرطان باشه شاید رفلاکس باشه شاید عفونت باشه شاید زخم باشه 

مطمئنم این علائم اولیه رو رفتی تو گوگل دراوردی بابا ول کن سرطان کجا بود دستگاه گوارشت بهم ریخته همین برو دکتر دوتا قرص‌میده خوب میشی 

سرطان...

من چند سال این جوریم ولی این سری کاملا فرق داره تا غذا میخورم بالا میارم دفع هم ندارم فقط از صبح تا ...

خب حتما برو دکتر قبلا نرفتی دکتر؟؟