زینک اکساید فقط واسه روشن کردن واژن و زیر بغل خوبه یا بقیه جاهارو هم تاثیر میزاره؟؟
بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شنیدم خوب نیست تحریک میکنه غدد لنفاویو همون جور ک دوستمون گفتن.برا ارنج و زانو شما شب قبل حمام وازلین بزن یا دو سه ساعت قبل حمام بعد هم تو خموم از روشور استفاده کن.ابلیمو با سکر هم میتونی قاطی کنی مث اسکراب سلول های مرده رو میبره
من شنیدم خوب نیست تحریک میکنه غدد لنفاویو همون جور ک دوستمون گفتن.برا ارنج و زانو شما شب قبل حمام وا ...
آهان..مرسی عزیزم