2777
2789
عنوان

روشن کننده زیر بغل

260 بازدید | 18 پست

زینک اکساید فقط واسه روشن کردن واژن و زیر بغل خوبه یا بقیه جاهارو هم تاثیر میزاره؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

مثلا سر زانو آرنج و ......

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک اکساید تو بعضی بدنا واکنش میده و باعث تورم غدد لنفاوی حواستون باشه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

نه پماده زینک اکساید

اگه کسی استفاده کرده راهنمایی کنه لطفا

من شنیدم خوب نیست تحریک میکنه غدد لنفاویو همون جور ک دوستمون گفتن.برا ارنج و زانو شما شب قبل حمام وازلین بزن یا دو سه ساعت قبل حمام بعد هم تو خموم از روشور استفاده کن.ابلیمو با سکر هم میتونی قاطی کنی مث اسکراب سلول های مرده رو میبره

اع چ بد از کجا باید فهمید

باید امتحان کنی تا بفهمی من پدرم برای عرق میزد به زیربغلاش بعد یه مدت دو تا گلوله اندازه لوبیا برجسته شد

رفتیم دکتر گفت از زینک اکسایده تو بعصیا اینجور میشه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
من شنیدم خوب نیست تحریک میکنه غدد لنفاویو همون جور ک دوستمون گفتن.برا ارنج و زانو شما شب قبل حمام وا ...

آهان..مرسی عزیزم