آسنامامانی مدیر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 170 عنوان آی وی اف با دکتر حمدی تبریز | مشاهده متن کامل بحث + 10961 بازدید | 42 پست سلام خانوما کیا تو تبریز با دکتر حمدی آی وی اف شدن؟ لطفا بیاین تبادل نظر. من فردا تخمک کشی دارم فقط ۳ تا فولی دارم امیدوار باشم به نظرتون؟ خدا هر لحظه معجزه میکند... 1399/04/01 | 17:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شجاعان عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 58 نه عزیزم یه دوره رفتم فقط. افراد جوان تر تعداد تخمکهاشون زیاد بود من بخاطر سنم بود یا هرچیز دیگه به ... میشه درخواست دوستیمو قبول کنین،سوال دارم ازتون
آسنامامانی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 170 سلام میشه خواهشن بگین چقد هزینه کردین،و کی بود فعلا تا مرحله فریز جنین حدود ۹ تومن. من مطب رفتم خدا هر لحظه معجزه میکند...
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2231 سلام میشه خواهشن بگین چقد هزینه کردین،و کی بود سال ۹۸ ، ۱۳ میلیون معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2231 با دفترچه یا ازاد آزاد معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
شجاعان عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 58 آزاد ببخشید میشع مراحلش رو بگین با هزینع هاشواینکه چقدر طول میکشهببخشبد زیاد سوال میپرسم
شجاعان عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 58 من با دکتر حمدی آی وی اف کردم خیلی دکتر کاربلدیه و عالیه نگران نباش اون هرکاری از دستش بربیا ... سلام عزیزم ببخشید منم ای وی اف کردم امروز روز دهمه با دکتر حمدیاما از دیروز ببخشیدا دستشویی ک میرم موقع خشک کردن خودم دستمال خونی میشه امروزم یکم زیادتر شده شمام اینجوری بودین؟میشه گف علامت لانه گزینیه؟
sophy عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 330 سلام عزیزم ببخشید منم ای وی اف کردم امروز روز دهمه با دکتر حمدی اما از دیروز ببخشیدا دستشویی ک میرم ... سلام خوبیننتیجه ivf تون چی شد؟من چنروز پيش پانكچر شدم ، الان فكر كنم پريود شدم، نميدونم دوباره كي بايد برم دكتر واسه انتقال🤔
شجاعان عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 58 سلام خوبین نتیجه ivf تون چی شد؟ من چنروز پيش پانكچر شدم ، الان فكر كنم پريود شدم، نميدونم دوباره ك ... منفی متاسفانهپریود؟چرا اخه
نووش عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 3 من با دکتر حمدی آی وی اف کردم خیلی دکتر کاربلدیه و عالیه نگران نباش اون هرکاری از دستش بربیا ... سلام ببخشيد تو تبريز بهترين دكتر براي آي وي اف كيه؟
نووش عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 3 سلام عزیزم ببخشید منم ای وی اف کردم امروز روز دهمه با دکتر حمدی اما از دیروز ببخشیدا دستشویی ک میرم ... سلام شما نتيجه گرفتيد؟
zary1372 عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 137 سلام عزیزم بله جنین هام فریز هستن البته من تعداد تخمک هام کم بود. ولی ایشالا یکی دوماهه انتقال میدم سلام ابجی گلم شما از خانم دکتر حمدی راضی هستین منم می خوام برم درمان شروع کنم