2777
2789
عنوان

آی وی اف با دکتر حمدی تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 10960 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زمان میبره عزیزم؟؟

کل پروسه آی وی اف یعنی از شروع داروها که روز اول تا سوم پریودی شروع میشه تا روز عمل که معمولا 13 پریود انجام میشه. اگه بخوای و شرایط مساعد باشه همون دوره حدود 16 17 پریودی انتقال میدن. در غیر اینصورت تا زمانی که خودت تصمیم بگیری میتونی جنین ها رو فریز کنی. مشکلی نیست تا هرچند سال

خدا هر لحظه معجزه میکند...
کل پروسه آی وی اف یعنی از شروع داروها که روز اول تا سوم پریودی شروع میشه تا روز عمل که معمولا 13 پری ...

چند تا جنین انتقال نیدن؟شماچند تامیخوای انتقال بدی؟احتمال داره همش بگیره!!🤔

چند تا جنین انتقال نیدن؟شماچند تامیخوای انتقال بدی؟احتمال داره همش بگیره!!🤔

من جنینم کم هست همش دوتا. اونم حالا از فریز در بیاد دوتا انتقال میدن. حالا ممکنه هر دو بگیرن یکی بگیره یا هیچکدام!

گلم شما مشکلی داشاین با واسه جنسیت آی وی اف کردین؟

مشکل نازایی نداشتیم من سه بار سقط کرده بودم سنم هم میرفه بالا گفتم ای وی اف کنم. ولی تعداد تخمکام کم بود جنین کم تشکیل شد دیگه تعیین جنسیت نمیره

مشکل نازایی نداشتیم من سه بار سقط کرده بودم سنم هم میرفه بالا گفتم ای وی اف کنم. ولی تعداد تخمکام کم ...

تو یه دوره که تخمک گرفتن ازتون این تعداد جنینو داشتین یا دو سه دوره تخمک‌کشی کردن؟ببخشید ترو خدا هی سوال میکنم

تو یه دوره که تخمک گرفتن ازتون این تعداد جنینو داشتین یا دو سه دوره تخمک‌کشی کردن؟ببخشید ترو خدا هی ...

نه عزیزم یه دوره رفتم فقط. افراد جوان تر تعداد تخمکهاشون زیاد بود من بخاطر سنم بود یا هرچیز دیگه به دارو جواب نداد.

من سقط کردم سه بار مشکل نازایی نداشتم سنم بالا بود توصیه به آی وی اف شدم

سلام ببخشبد ای وی اف شدین شما،دکتر حمدی منم نوشته برای ای وی اف،هزینش چقدز شد ،تو مطب انجام میده چجوریه ،مثبت شدین