2777
2789
عنوان

مدل مو و صورت خیلی گرد

1014 بازدید | 27 پست

بچه ها صورتم خیلی گرده دقیقا انگار دایرست،موهامم بزارم بلند میریزه خیلی کوتاهم دوست ندارم.اگه عکس مدل موی متوسط یعنی نه زیاد کوتاه نه زیاد بلند برا صورت دایره ای دارید بزارید.ممنون.

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
مدل ریحانا کوتاه کن دو طرف صورتت بلندتر از پشت موهات

ریحانا خواننده؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اسم مدل مو ریحانا سرچش کن

موهام لخت نیستا.یه کم موج داره.

۳و۴قشنگه به جنس موهامم میاد چون نمیخوام زیاد کوتاه باشه.میگم همین عکسو بدم آرایشگر همین مدلی میتونه مدل بده برام؟

آخریو خیلی خوشم اومد میرم به آرایشگر نشون میدم.مرسی عزیزم رفتم تو سایت که گذاشتی.