2777
2789

من دوماه مونده بود دخترم بدنیا بیاد دیگه نتونستم بیام نینی سایت..الان دخترم هفت ماه ودوازده روزشه با کاربری جدید اومدم..میشه یکم از کوچولوهاتون بگین که چی میخورنو چه کارایی میکنن

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

عزیزم از کی شروع کردی بهش غذا دادی ؟

با چه غذایی شروع کردی؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ۱۴ ماهشه

از نه ماهگی غذای سفره خوردم(دکترش گفت دکتر سماعی که یکی از بهترین دکترهای اطفاله)

الانم همه چی میخوره

۳ ماهم هست دیگه خودش با لیوان شیر و آب میخوره

ولی پسر دوستم ۱۶ ماهشه هنوز غذا میکس و جدا بهش میده

❤️❤️❤️❤️
عزیزم از کی شروع کردی بهش غذا دادی ؟ با چه غذایی شروع کردی؟

از شش ماهگی..حریره ومیوه های نرم وسوپ

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
از شش ماهگی..حریره ومیوه های نرم وسوپ

یهو بهش حریره دادی؟

قبل حریره بادام چی دادی 

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

انواع سوپ 

فرنی 

پوره میوه و سبزیجات 

پودر پسته و بادام

رو شکمش میخوابه 

بدون کمک دیگه میشینه

صدا از خودش در میاره

وقتی نشسته اونقدر تکون میخوره تا تقریبا ۲  ۳ متری جابجا میشه

با باستش راه میره رو فرش😁🤣

دست میزنه بای بای میکنه

دخترم نزدیک ۱۰ماهشه

نی نی اون چیا میگه؟

پسر من خیلی کم حرف میزنه

اما همه چیز رو کاملا متوجه میشه درک میکنه نشون میده و دستوراتی که میدم انجام میده

اما فقط گاهی این کلماتو میگه مامان گل جیز 

اما تا الان شده که کلمه های ماه بده و الله هم گفته اما بعد دیگه تکرار نکرده

اما یه مطلبی از یه استاد دانشگاه خوندمکه تا ۱۸ ماه رو تعداد کلمه تاکید نداشت زوی درک صحبتها تاکید داشت

خدايا خودت حافظ پسرم باش
پسر من خیلی کم حرف میزنه اما همه چیز رو کاملا متوجه میشه درک میکنه نشون میده و دستوراتی که میدم انج ...

اره خیلی مهمه بفهمن

راه میره؟

پسر من تازه دو روزه دستشو میگیره زمین بلند میشه😂😂😂

کلی منو بابام ذوقشو می‌کنیم مامانم میگه دیگه سه سالشه میخوای راه نره😐😐😂

❤️❤️❤️❤️
اره خیلی مهمه بفهمن راه میره؟ پسر من تازه دو روزه دستشو میگیره زمین بلند میشه😂😂😂 کلی منو بابام ...

اصلا اهمیت نده گلم

بله پسر من دو روز بعد تولدش اولین قدماشو برداشت

بعد یه هفته راه نرفت بعد خودش روز هفتم دیگه بدون کمک حدود ده قدم میرفت

و اروم اروم‌قدماش بیشتر شد

خدايا خودت حافظ پسرم باش
اره خیلی مهمه بفهمن راه میره؟ پسر من تازه دو روزه دستشو میگیره زمین بلند میشه😂😂😂 کلی منو بابام ...

چند ماهشه؟؟برای راه افتادن تا ۱۵ ماهگی وقت دارن و تاخیر حساب نمیشه

خدايا خودت حافظ پسرم باش