2777
2789
عنوان

آخرین بار ک دلتون شکست... کِی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زود میبخشم متاسفانه اما جدیدا بدجور میشکنم بخدا انگار قلبم زخم و داغونه

عزیز زود بخشیدن که بد نیست اینجوری خودت داغون میشی منم اصلا کینه ای نیستم کینه رو بنداز دور خدا خودش صدای دل شکستتو میشنوه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیز زود بخشیدن که بد نیست اینجوری خودت داغون میشی منم اصلا کینه ای نیستم کینه رو بنداز دور خدا خودش ...

اره بدنیس کینه خودما داغون میکنه فقط 

اما هرچی کشیدم از بخشش دوباره بوده .....

اره بدنیس کینه خودما داغون میکنه فقط  اما هرچی کشیدم از بخشش دوباره بوده .....

عزیز حق داری ببین خدا چه دلی داره از بند ه هاش من نمیدونم چی شده اما توکل کن به خدا از خودش بخواه آروم شی الهی که دل مهربون و بخشندت آروم شه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چرا عزیزم؟

توی بحث همسرم گفت از کجا میدونی من چت هات با خواهرت رو نخوندم؟ من انقدر بهش اطمینان داشتم که حتی این به ذهنمم خطور نمی کرد در ضمن مگه چت و درد دل من با خواهرم چیه که انقد مهم باشه، از طرفی من حرفی که از گفتنش بترسم رو حتی به خودمم نمیگم چه برسه به خواهرم، ولی برای منی که حتی آگه یه هفته با شوهرم گوشی عوضی میکردیم نه من میرفتم تو فایل های شخصیش نه ترسی داشتم که اون بره ضربه بزرگی بود، هر چند بعد خیلی معذرت خواهی کرد و گفت همینجوری یه چیزی گفته و تا اونجایی که خودم بلد بودم چک کردم تلگرامم هک نشده بود ولی چه فایده خیلی دلم شکست قشنگ تا یه هفته منگ بودم 

مادرم دلم رو شکست

منت کار و پول گذاشت . گفتم من سالها بی جیره مواجب محل کار شما منشی گری کردم و توسری خوردم . کدوم دختری برای مادرش پادویی کرده. گفت بیکار بودی برای اینکه نپوسی دلم سوخت بهت کار دادم

انگار خنجر زدن تو قلبم😭 من اونموقع سال کنکورم و رتبه دو رقمی اوردم بعد هم دانشگاه داشتم . دوستان خودش صدجور رفاه برای فرزند کنکوریشون تامین کردن بعد هم که هیچی قبول نشدن فرستادنشون خارج . خیلی خودخواه و قدرنشناسه

مادرم دلم رو شکست منت کار و پول گذاشت . گفتم من سالها بی جیره مواجب محل کار شما منشی گری کردم و توس ...

منم زیاد دلم از مادرم شکسته چون حرفاش داغونم میکنه مخصوصا توجمع ...... خوردم میکنه. غصه نخور سعی کن پیشرفت کنی ک دیگه اینجور بت نگن