2777
2789
عنوان

رو مخی نی نی سایتی!🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 59 پست
سلام رفیق بیین من دوره ی جذب میرم ینی در واقع کلاس میرم اصلا. مطالعه هم میکنم در مورد خو ...

اها اخه میگن تمرکز شنیدنه دیدنه و گوش کردن و اینجور چیزاا

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود حالا کامنتم؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

در مورد خانم ها ی دیدگاه روشن فکرانه  داشتی

ن ک فمنیست طور باشه نبودا

ولی خانمی با دیدگاه مدرن  

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

عه کاااش میشد یکی رو جذب کنم😭😭😪😪

حالا چجوری هم ارتعاش شم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

تو ک خواستنو نمیبینی!ولی مثلا میتونی رو عشق تمرکز کنی مثلا عشق در بقیه رو ک میبینی تمرکز کنی روش و بهش توجه مثبت نشون بدی(حس خوب)مثلا چی ینی براشون ارژوی عشق کنی!نگی اه چرا اینا خوبن با هم من ندارم کسیو!ببین طوری باید تمرکز کنی ک انگار داری با جزییات کامل

و این ک هرچی با تمرکز بیشتری باشه مثلا فک کن تمرکژ کنی با طرف رفتی کافه و صدای این میکسرا میاد بوی قهوه و ..ینی وقتی تجسم میکنی تمام حواس ۵ گانتم درگیر کن😂این طوری زود ار جوابه

عه کاااش میشد یکی رو جذب کنم😭😭😪😪 حالا چجوری هم ارتعاش شم

برای هم ارتعاش شدن باید با حس مثبت ب چیزی فک کنی

ی سری قضیت مدار هست ک خییلی ریز مبشه کلیتش همون حس مثبته

برای هم ارتعاش شدن باید با حس مثبت ب چیزی فک کنی ی سری قضیت مدار هست ک خییلی ریز مبشه کلیتش همون حس ...

کااش میگفتی میشهه 😡😡😡

شوخی کردم گلم مرسی❤❤

عزیزم اون تاپیک رو قفل کرده بودی مجبور شدم بیام اینجا بهت پیام بدم

هرکس ی اعتقاداتی داره

منم اولش باورم نمیشد

اما هم مادرشوهرم هم خاله شوهرم سر بچه هاشون کردن تو ماه گرفتگی و واقعا ب وضوح دیدم

مادرشوهرم سر شوهرم وقتی هفت ماهه باردار بود ب ماه نگاه کرد و دست چپش رو از بالا تا پایین لمس کرد

دست خودش رو

الان شوهر من ۳۵ سالشه هنوز جای انگشتای مادرشوهرم رو دستاش هست

حالا دیگه خود دانی

هرکس اعتقادی داره بنا نیس ب سخره گرفته بشه

وقتی پست میذاری قفل نکن که نظرات دیگران هم بخونی

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
عزیزم اون تاپیک رو قفل کرده بودی مجبور شدم بیام اینجا بهت پیام بدم هرکس ی اعتقاداتی داره منم اولش ...

🙂

قطعا ک نظر شما محترمه شکی نیست

اما

نظر من نیست عزیزم 

مگر من کی هستم ک تئوری از خودم ارائه بدم

این نظر پزشک و متخصص ژنتیک و .. هستش ن من فردی

ک البته باور شخصی منم هست

البته مثالیم ک زدین  هردو از یک خانواده هستن و مجدد شک نکنید ژن توش دخیل بوده و احتماال.

با این حال یک fact هست!مثل این ک در قدیم از ماه گرفتگی کیترشیدن و میگفتن نفرینه و خشم خدایان! و .. اما این طور نیست و صرفا ی و پدیده ک از نظر منجمین  خیلی منطقیه برای ما ممکنه عجیب باشه

با این حال نظرتون محترمه شکی نیست😍

🙂 قطعا ک نظر شما محترمه شکی نیست اما نظر من نیست عزیزم  مگر من کی هستم ک تئوری از خودم ارا ...

ممنوناز احترامت عزیزم

تو علم که بله ثابت نشده این اعتقاد

هیچ وقت هم علم و اعتقاد باهم جور نبودن

مادرشوهرم دستشو کشید

خاله شوهرم دستشو گذاشت کمرش رو دخترش هم درست همون حالت دیده شد

بالاخره احتیاط شرط واجبه

ضرر نداره که خانوم باردار رعایت کنه

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
ممنوناز احترامت عزیزم تو علم که بله ثابت نشده این اعتقاد هیچ وقت هم علم و اعتقاد باهم جور نبودن م ...

من عمیقا ب قانون جذب باور دارم 

اگر حس بدی از این کار پیدا میکنن قطعا نباید این کارو انحام بدن شکی درش نیست

🍓❤️

تنها نيستى😂😂😂😂💋😭 @eshqbpayanm   😂💋

دوووووووووووووون😅🥰😍😘

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/