2777
2789
عنوان

رو مخی نی نی سایتی!🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 59 پست
صفحه اول سایت چرا عوض نمیشه؟ در استخوان .....

تبلیغه؟؟

کدوم؟

وای استخون خوبه این  عکس زگیل ها برن ممنون میشم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شطططط🤣🤣🤣۴ تاااا خیلی رو مخهههه این ی دونرم من هی میگم لنتی خوب دو روز وایمیستادی جوابتو میدادم ب ...

🤣🤣🤣🤣آره والا 

مال منم همینطور 

پیام میدادن و بعدم کاربریشونو حذف میکردن، 😐 اولش یکی بود حالا شده 4 تا 😕الان دیگه تقریبا عادت کردم ولی قبلا خیلی رو مخم بود 😂

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
چرا ک ن حتما😊

خب ببخشید شد دوتا😐

۱)میتوتم ب ی شخص خاص برسم باهاش اخه خیلیااا میگن نع😬😬😬😪😥😥😥😭

حالا دومی منظورش لز تمرکز چیه دقیقااا؟؟من دیروز فیلم رازو دیدم قشنگ ازش نکته برداری کردم البته بعد چندین بار حالام قصد دارم با کتاب معجزه راندا برن پیش برم فقط مشکلم این قسمت تمرکزشه با مثال بهم بگی ممنونت میشم😞

شرمنده یکی دیگه هم هست😞😞😣😣😣

تو خودت ازش نتایج گرفتی اخه من ی چیز سخت میخوام😰😰😰😰😰😰😰ببخشید

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
تنها نيستى😂😂😂😂💋😭 @eshqbpayanm   😂💋

هر نی نی سایتی

یک پیامی ک هرگز نخواند  

دورین خانم من شمارو دوس دارم

ب نظرم پر انرژی 

و افتاده هستی

🤣🤣🤣🤣آره والا  مال منم همینطور   پیام میدادن و بعدم کاربریشونو حذف میکردن، 😐 او ...

😂😂😂😂

حیف ما ک جواب میدیم🤣🤣

هر نی نی سایتی یک پیامی ک هرگز نخواند     دورین خانم من شمارو دوس دارم     ...

دُررين هستم🤘🏻

نگوووووووووووووووووووووو دلمو بردى ك😽😻

مرسى دلبر جان لطف دارى😍

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
اینو گذاشتم تا اگر نی نی یار عزیز خواست منو بترکونه شاید دلش بسوزه😣😣اگه ایندفه تعلیق بشم دیگه نمیا ...

ای جونم😅😅😅😍😍م دیگه هرگز این کارو دلش نمیاد بکنه

تبلیغه؟؟ کدوم؟ وای استخون خوبه این  عکس زگیل ها برن ممنون میشم    

ای ارههه😰😰

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
خب ببخشید شد دوتا😐 ۱)میتوتم ب ی شخص خاص برسم باهاش اخه خیلیااا میگن نع😬😬😬😪😥😥😥😭 حالا دومی ...

سلام رفیق

بیین من دوره ی جذب میرم ینی در واقع کلاس میرم اصلا.

مطالعه هم میکنم در مورد خودم.

طبق گفته ی خانم هیکس نه!تو نمیتپنی ی فرد خاص رو جذب کنی طبق گفته ی امیر شریفیم همین طور حالا ینی چی؟

ببین فک کن تو و س تا دختر دیگه از ی اقا خوشتون میاد!

س تاتونم قانون جذب بلدین!ایا هر سه جذبش میکنید؟نه!فقط یکیتون!هرکسی ک باهاش هم ارتعاشو هم فرکانس باشه.

تو میتونی فردی عینااا شبیه خواسته هات جذب کنی.بنویسی  خپاسته هاتو رو داشتنش تمرکز کنی و با حس خوب حسسسس خوب حسی ک انگار همین الان متعلق ب تو عه خواستت و داری باهاش زندگی میکنی جذبش کنی.این قانون جذبه!

در مورد تمرکز،ببین قانون جذب ی قانون ثانویس قانون اصلی قانون ارتعاشه ینی تو باید با خواستت هم ارتعاش شی نت جذبش کنی همین طوری بشینی بگی اره من پولدار میشم ک نمیشه!باید. با حس خوب(تمرکز گنی روش و حست کاملاااا مثبت باشه)روش فک کنی و بعدم رهاش کنی 

دُررين هستم🤘🏻 نگوووووووووووووووووووووو دلمو بردى ك😽😻 مرسى دلبر جان لطف دارى😍

اره اره منم با تشدید مد نظرم بود😅😅🥰🥰

چ دختری😍😍در واقع ی بار کامنتتو دیدم  خیلی خوشم اومد از دیدگاهت این بود قضیه

فدات❤️❤️