2777
2789

سلام  

صبحتون بخیر خانوما. 

من دخترم ۲۲ ماه و ۳ روزشه. و یک هفته اس شیر روزشو قطع کرده بودم. و اگر خیلیییی اصرار میکرد فقط یک وعده موقع خواب ظهر میدادمش. 

و حالا دو شبه وعده شبشو هم حذف کردم. فقط دیروز صبح تو حالت گیجی خواب  بود خیلی گریه میکردم یکبار دادمش. 

و دیگه هیچ  نخورده . 

اول اینکه بغض دارم 🥺 حس میکنم زود بود و هنوز نیاز داشت. عایا کار درستی کردم و دیگه کامل ندمش؟

دوم اینکه برای کاهش درد سینه بخاطر پرشدن شیر چه روشی دارین ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

به نظرم زود نیست... ماشا اله چیزی نمونده دو سالش پر بشه... تند تند بهش شیر پاستوریزه و آب بده هوا گرمه تشنه میشه...من دخترمو که از شیر گرفتم شب دوم س ی ن ه ام داشت میترکید با شیردوش خالی کردم یه بار دیگه هم سه روز بعدش پر شده بود دوباره خالی کردم دیگه پر نشد. فقط حواست بهش باشه گرسنه و مخصوصا تشنه نمونه که کلافه میشه و بهونه میگیره... یه دونه هم بوسش کن   

خب اگه دوماه دیگه میدادی بهتر بود اما الان هم ناراحت نباش کم شیر نخورده خیلی همین اندازه هم شیر نمیدن اما به غذاش بیشتر برس میوه و لبنیات زیاد بده بهش که ضعیف نشه.سینه ات هم وقتی خیلی پر میشه و درد داری کمی خالی کن و روش اب سرد بریز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه دوماه دیگه میدادی بهتر بود اما الان هم ناراحت نباش کم شیر نخورده خیلی همین اندازه هم شیر نمید ...

عزیزم یه قرص هست که سریع شیر رو خشک میکنه و درد سینه دیگه نداری. اسمش یادم نیست داروخونه بگی بهت میده

به نظرم زود نیست... ماشا اله چیزی نمونده دو سالش پر بشه... تند تند بهش شیر پاستوریزه و آب بده هوا گر ...

عزیزدلم.ممنونم  که اینقدر قشنگ توضیح دادی. 

وای من نمیتونم با شیردوش خالیش کنم. متنفرم ازش. اگر خالی نکنم و تحمل کنم خودش خشک میشه ؟

گرچه تحملش خیلی سخته. 😭

عزیزم یه قرص هست که سریع شیر رو خشک میکنه و درد سینه دیگه نداری. اسمش یادم نیست داروخونه بگی بهت مید ...

میدونم چیو میگی... سر خود نه خودتون بخورین و نه برا دیگران تجویز کنین خیلی عارضه داره... قرص میخواد چیکار آخه. بچه شیر نخوره کم کم خشک میشه دیگه. 

عزیزدلم.ممنونم  که اینقدر قشنگ توضیح دادی.  وای من نمیتونم با شیردوش خالیش کنم. متنفرم از ...

ببین خیلی درد میگیره ملتهب میشه ممکنه گوله گوله شیر تو سینه ت بمونه مث کیست... چرا نمیتونی آروم آروم با شیر دوش دستی خالی کن دیگه... هر چی بیشتر پر بشه مث سنگ میشه اونوقت از شدت درد نمیتونی خالیش کنی... ولی فقط یکی دوبار اینکارو کن با فاصله تا کم کم خشک بشه. 

خب اگه دوماه دیگه میدادی بهتر بود اما الان هم ناراحت نباش کم شیر نخورده خیلی همین اندازه هم شیر نمید ...

میخواستم بدم. همسرمم گفت کاش میدادی گناه داره. 

ولی اطرافیان میگفتن بسته دیگه کافیه. اخه خوابش بهم ریخته بود. دم به دیقه بیدار میشد برا شیر. 

یعنی بدم ؟

اگر بیدار شد کمی بدمش ایرادی نداره ؟ اینجوری هم خالی میشه هم یکم میخوره.  اخه گیجه که . متوجه نمیشه‌ 

یا نه دیگه ندم.

میدونم چیو میگی... سر خود نه خودتون بخورین و نه برا دیگران تجویز کنین خیلی عارضه داره... قرص میخواد ...

مچکرم ازت عزیزم. 

من خودمم عادتی ندارم بدون تجویز پزشک قرصی مصرف کنم. حتی استامینوفن‌. 

ببین خیلی درد میگیره ملتهب میشه ممکنه گوله گوله شیر تو سینه ت بمونه مث کیست... چرا نمیتونی آروم آروم ...

با اینکه برام سخته ولی امتحانش میکنم. 

یعنی خالی کنم دیگه جاش پر نمیشه ؟ ندم بهش بخوره لااقل ؟

با اینکه برام سخته ولی امتحانش میکنم.  یعنی خالی کنم دیگه جاش پر نمیشه ؟ ندم بهش بخوره لااقل ؟

والا به نظرم شما خودت بیشتر نیاز داری به بچت شیر بدی انگار هنوز دلت راضی نیست... نمیدونم چی بگم... مامانم میگه بچه رو تو هوای خنک مث بهار یا زمستون یا اوایل پاییز از شیر بگیری راحت تره تشنه نمیشه... ولی اگه ادامه ندی الان بزرگتر بشه از پسش برنمیای   بچه های خواهرم دوسالگی رو رد کرده بودن میخواست شیرشونو قطع کنه طلبکار میشدن دعوا میکردن که چرا میگی شیر نخور ما شیر میخوایم   برا من فقط دوبار پر شد اولش خواستم بی خیال شم خودش خشک شه شب دوم بود از شدت درد نفسم بالا نمی اومد خالیش کردم راحت شدم دو سه روز بعدشم دوباره خالی کردم دیگه بعدش کم کم خشک شد و دیگه به اون شدت پر نشد. نگران نباش اینم یه دوره است دیگه... سرگرمش کن میوه و شیر پاستوریزه تند تند بده بازی کن باهاش تا یادش بره. 

والا به نظرم شما خودت بیشتر نیاز داری به بچت شیر بدی انگار هنوز دلت راضی نیست... نمیدونم چی بگم... م ...

🤣 اره راس میگی . خودم از شدت ناراحتی خوابم نگرفته.همش دلم میخواد بدمش انگار حس میکنم ازش دور شدم🥺😭. اما از طرفی هم کلافه شده بودم برای خوابیدن. با خودم گفتم دیگه حالا که خوب باهام همکاری کرده دیگه کوتاه نیام و ادامه بدم  و کافیشه هرجقدر خورده. 

۲۹شهریورش تولدشه. هیچ راهی نداشتم که بشه بزارم تو خنکی ازشیر بگیرمش. اینجا هم خوزستانه . و تا اوایل برج ۹ هوا گرمه. نمیشد بزارم بعداز دوسالگی. و زود هم بود که برج ۱ تو بهار بگیرمش.چاره نداشتم  که اول تابستون شروعش کنم. گرچه با این وضعیت کرونا همش تو خونه ام و جلوی کولر. 

اره مرتب میوه و لبنیات و مایعات بهش میدم. قبل از اینکه از شیر بگیرمش عادتش دادم که قبل از خواب شیر پاستوریزه بخوره . برا همین یه مقدار خیالم راحته.

مرسی عزیزم بابت کمک ها و توضیحاتت.