2777
2789
عنوان

انتقام یه آدم عقده ای

106 بازدید | 14 پست

چهره معمولی رو ب زیبایی دارم تنها مشکل چال چونه ام هست خیلیا از چشام تعریف میکنن و میرم بیرون پسرا بهم میگن خوشگل و دوستام هم میگن بهم 

ولی از بچگی مامانم منو تحقیر میکرد 

این صحنه رو یادم نمیره ک با خواهرم نشستن نقاشی منو خیلی زشت کشیدن و بهم نشون دادن و خندیدن 

همیشه بهم میگفت زشت و می‌گفت باید التماس پسرا کنی بگیرنت وگرنه رو دستم می‌ترشی آبروم می‌ره ( در صورتی ک من با اینکه زیاد پیشنهاد داشتم هیچوقت بخاطر درسم قبول نکردم )

الان دانشجو شدم و الکی ب مامانم گفتم شهریه پرداز هست و باید ترمی ۶۰ میل پرداخت کنم 

مجبور شد خونه قدیمیمون رو ۳۰۰ میل بفروشه

می‌خوام برم اول ارتودنسی انجام بدم دندونام مرتب بشه

بعد عمل بینی 

و بعد هم ژل فول فیس 

بقیش هم میزارم برا لباس و لوازم آرایش با کیفیت 🙂🌸

چطوره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕😕

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اره کاربدیه انتقام از مادر خوددانی به من مربوط نمیشه اما لطفا منتشر نکنه در اینده شرش دامن خودتو میگ ...

من منتشر کردم ک مادرا یاد بگیرن با بچه چجوری رفتار کنن 

من منتشر کردم ک مادرا یاد بگیرن با بچه چجوری رفتار کنن

درست رفتار کردن خیلی سخت تر از بد رفتار کردنه ینی کسی که بخواد درست رفتار کنه نمیاد از اینجا یاد بگیره ولی چیزهای بد رو راحت انجام میدن که یکیش رو شما گفتی 

الان یادم اومد دوران بلوغ یکی نقاشی زشت کشید گف این تویی الان ک بهش فکر میکنم نمیدونم چرا اصلا ناراحت نشدم😐😂با اینکه ادم حساسیم هستم تعجب میکنم ک چرا خاطره بد نشده برام الان اینارو خوندم یادم اومد 😂😂

لایک نکن

همیشه پیش میاد کسایی یا با زبونشون یا کاراشون قلبتو بشکنن چ خانواده چ رفیق فرقی نداره اما انقدر دلتو بزرگ کن ک هیچ وقت برای عذاب دادن کسی با زندگی خودت بازی نکنی بزار اونا بد بگن یا تحقیر کنن تو کاریو بکن ک دل خودت شاده و خوشحالی برا بقیه زندگی نکن ❤️🤭