2777
2789
عنوان

خورشید گرفتگی امروز باردارا بیان

2725 بازدید | 27 پست

خانوما امروز از ساعت ۹ تا دوازده خورشید گرفتگیه حواستون باشه منکه قراره بهداشتم برم ولی ساعت ۸ میرم زود برمیگردم 

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 

اقا ب وارا راسته ماه گرفتگی 

۱سال پیش ماه گرفتگی بود من باردار زودم 

گفتن ب ماه نگاه کنی ب بچه نشونه میفته 

من نگاه کردم. یهو شد اصن یهو نشد خاستم بدونم راسته یان 

بچم دنیا اومد رو سینش نشونه ب اندازه بند انگشت سفیده. 

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا ب وارا راسته ماه گرفتگی  ۱سال پیش ماه گرفتگی بود من باردار زودم  گفتن ب ماه نگاه کنی ...

اره راسته منم نگاه كردم هميشه اين استرس داشتم اما خدا رو شكر رو سرش تو ماهاش نشونه بزرگ رنگ قرمز افتاده

اقا ب وارا راسته ماه گرفتگی  ۱سال پیش ماه گرفتگی بود من باردار زودم  گفتن ب ماه نگاه کنی ...

از نظر علمی ک میگن دروغه. من خودم ماه پیش ماه گرفتگی بود حواسم نبود ب ماه نگاه کردم ولی دستمو روشکمم نذاشتم انشالله ک نگرفته باشع. 

اره راسته منم نگاه كردم هميشه اين استرس داشتم اما خدا رو شكر رو سرش تو ماهاش نشونه بزرگ رنگ قرمز افت ...

جدی میگی 😢😢😢😢خدایا استرس گرفتم 

عمه منم اینجوری شده بود البته نگاه نکرده بود دست گذاشته بود رو شکمش (میگن نباید بزاری) به اندازه ی دست لکه ماه گرفتگی افتاد روی پای پسرش 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
بخدا من مردم تا وقتي دخترم به دنيا اومد خداروشكر يه جايي افتاد كه اصلا معلوم نيست رنگش قرمزه

برا منم دعا کن حداقل رو صورتش نباشه انشاءالله