2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید...

3338 بازدید | 16 پست

چند دیقه پیش با همسرم سر خواهرشوهرم بحثم شد...

داشت برای اون بسته اینترنتی میخرید من متوجه شدم..بعد که ازش پرسیدم خودشو زد ب اون راه..

دگ منم باهاش سنگین برخورد کردم..

بعد چند دیقه گفت که اره تو چرا منو چک میکنی..چرا منو زیر نظر داری و..‌

به تو ربطی نداره ک من پولامو چجوری و کجا خرج میکنم و از این حرفا..بعدم از خونه زد بیرون

(اینم بگم که ما هیچ مشکلی باهم نداریم..ولی من روی این خواهرش حساسم...همیشه هم سر اون باهم دعوامون میشه)

حالا بگید چیکار کنم...خیلی عصابم خورده

دلم میخواد یکاری کنم 

مثلا اومد خونه منو غش کرده ببینه

یا از حال برم..

واااای کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بفرسته مگه چی میشه ..ارزش اعصاب خوردی و قهر بین تون رو داشت؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

واکنش نشون نده سکوت کن، از این به بعدم اگه همچین مواردی دیدی به روش نیار ولی ازش درخواست کن ،مثلا اگه دیدی داره واسه خواهرش شارژ میخره بهش بگو بسته اینترنتیم تموم شده برام میخری 

اگه اقتصاد خونتون را درست کنید این مشکلات حل میشه. یه مقدار از حقوقش باید صرف قبض ها به غیر از قبض موبایل ها بشه. یه قسمتش برای خرید خونه. باقیمونده پول باید سه یا دوقسمت بشه. یک قسمت برای شما یه قسمت برای خودش و یک قسمت برای پس انداز...اگه اینطوری تقسیم بندی کنید دیگه لزومی نداره روی خرج و مخارجش نگران باشید. 

واکنش نشون نده سکوت کن، از این به بعدم اگه همچین مواردی دیدی به روش نیار ولی ازش درخواست کن ،مثلا اگ ...

تمام کارتاش تو گوشی من سیوه هروقت بخوام میخرم و پول برداشت میکنم 

اگه اقتصاد خونتون را درست کنید این مشکلات حل میشه. یه مقدار از حقوقش باید صرف قبض ها به غیر از قبض م ...

همسرم شغل دوم داره بخاطر همون همیشه تو دست و بالش پول هست خداروشکر

تمام کارتاش تو گوشی من سیوه هروقت بخوام میخرم و پول برداشت میکنم 

این که خیلی خوبه جای من بودی چی کار میکردی،شوهرم نصف حقوقشو خرج خانوادش میکنه خانوادش ندار نیستنا وضعشون از ما بهتره،منم اوایل شاکی میشدم بعدش دیدم هرچی حساسیت نشون میدم بدتر میشه،فقط یه بار بهش گفتم مگه ما چقد حقوق میگیریم که خرج اونارو هم باید بدیم دیگه هیچی نگفتم الان کمتر براشون هزینه میکنه

سلام عزیزانم

بنده آنلاین شاپ کفش و پوشاک دارم

تمام کار ها مزونی و از تولیدی تهران هستش

ارسال به تمام نقاط کشور رایگان حتی روستا ها

تمام قیمت ها کم کم 200زیر قیمت بازار هست

ممنون میشم پی وی بنده پیام بدید تا عضوتون کنم

برای اعتماد بیشتر شما گروه ایجاد کردم که مورد اطمینان تر باشه.

کلی عکس فیش و واریزی و رضایت مشتری می‌فرستم توی گروه

کسایی هم که دوست دارند توی خونه بدون هیچ سرمایه ای کسب درآمد کنند می‌توانند به بنده پیام بدند تا بهتون کمک کنم

پیام بدید تا عضوتون کنم مطمعنان  هیچ ضرری نمیکنید

صبور باشید در اسرع وقت پاسخ میدمhttps://rubika.ir/joing/CJEFFCAD0AEUQCDZQMVTECMHXMLZTTQU