بچه ها من بازدارم 26 هفته شوهرم دانشجو با یکی از خانم های کلاسشون چت میکنه میگه درسی چند بار ناراحتی نشون دادم ولی اون گفت هیچی نیست و فقط درسیه ...من خسلی حسودم اصلا دلم نمیخواد باهاش چت کنه الانم دارن چت میکنن ..دلم برا بچه تو شکمم میسوزه همش کریه میکنم به شوهرم اعتماد دارم ولی به اون نه اخه نمیشناسمش.. تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی حالم یده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمان باعِث نمیشه فَراموش کُنی... باعث میشه بزرگ بشی و بفهمی : ) خانوم خوشگلا قبول دارم سنم کمه اگه بی احترامی کردی و ریپلای نکردم بدون خیلی بی ارزش بودی عزیزم
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸