2777
2789
عنوان

چت کردن شوهرم با همکلاسی دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس شدی یکی از پسرهای کلاسمون به هم در مورد درس پیام میدیم همسرم هم میدونه...نه هر روز فقط وقتی امتحان داریم یا درس جدیدی داده شه...پیاماشو نمیخونی؟

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
فردا امتحان دارن 

وای

منم با همکلاسیم که آقاهستن چت میکنم

البته درحد سوال درسی و جزوه و اخلاق اساتید

دوتاشونم واسم خواستگار پیداکردن🤭

یکیشونم دعوتم کرد خونشون باخانمش دوستم 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

من شوهرم که چت میکنه می رم نگاه میکنم که شوهرم یه بار گوشیش رو داد گفت بیا بقیش رو تو بنویس😅🤣🤣🤣

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…
تو اون دانشگاه کوفتی دانشجوی پسر نیست شوهرت کرم داره جیگر طلا البته شرمنده لحنم بده😐😐😐

کلا لحن شوهرم خیلی مهربونو و از عزیزم و قربونت استفاده مسکنه میترسم طزف بد برداشت کنه 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
نه بابا قفله گوشیش

به دلت بدراه نده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.