بچه ها من بازدارم 26 هفته شوهرم دانشجو با یکی از خانم های کلاسشون چت میکنه میگه درسی چند بار ناراحتی نشون دادم ولی اون گفت هیچی نیست و فقط درسیه ...من خسلی حسودم اصلا دلم نمیخواد باهاش چت کنه الانم دارن چت میکنن ..دلم برا بچه تو شکمم میسوزه همش کریه میکنم به شوهرم اعتماد دارم ولی به اون نه اخه نمیشناسمش.. تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی حالم یده
هیچ راهی ندارن که درسی هم چت نکنه؟بشین با شوهر منطقی صحبت کن بگو به خاطر شرایط من و بارداریم و بچه امون اینکارو نکن بگو من بهت اعتماد دارم اما حساسم دست خودم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من شوهرم که چت میکنه می رم نگاه میکنم که شوهرم یه بار گوشیش رو داد گفت بیا بقیش رو تو بنویس😅🤣🤣🤣
مهربان که باشیم چشمهایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان میکندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی مهربان باشیم…
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.