2777
2789
عنوان

بازم من😁😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 33 پست

💚💚💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز آقا رو هم خوشحال کردم هم ناراحت😔 الهم عجل لولیک الفرج

الحمد لله که خوشحالشون کردی و خوش به سعادتت😍😍😍❤

میبخشه آقا شک نکن🤩

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

اللهم صل علی محمد و ال محمد

وعجل فرجهم

خدا به دوستان امام زمان رفعت و عزت و به دشمنانش ذلت بده..

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اللهم عجل لویک الفرج🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️التماس دعا خواهرقشنگم😘😘😘😘

محتاجم به دعات عزیز دلم😍❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم خدا به دوستان امام زمان رفعت و عزت و به دشمنانش ذلت بده..

ممنونم بابت دعای قشنگ عزیز جانم😍❤🥰

خدای خوبم🥰 به حق صاحب زمان دل این دوست من و اونجوری که دوست داره شاد کن😍❤

مرسی از دعای قشنگت 😭😭😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چقدر تو خوبی آخه😍 میدونی الان این ناراحتی تو چقدر ارزشمنده؟🤩 تو یه ببخشید بگو و شک نکن آقا میبخش ...

عزیزم گفتی پدر😢 یاد یه کتاب آشتی با امام زمان افتادم

تو خوندیش؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم گفتی پدر😢 یاد یه کتاب آشتی با امام زمان افتادم تو خوندیش؟

سعادت نداشتم مهربونم😔

حتما آن شاء الله مطالعه میکنم😍😍😍

التماس دعا دوستان

خدا جونم خواهر قشنگم و شاد کن 🥰

اون قدری که هیچ غصه ای اخم و رو صورت مهربونش نیاره😍

سعادت نداشتم مهربونم😔 حتما آن شاء الله مطالعه میکنم😍😍😍

آخه عزیزم من تو اون کتاب فهمیدم امام زمان حکم پدر ما شیعیان رو داره😍😢 عشقش حتی از عشق پدر به فرزند هم به ما بیشتره 😍😢 الان که گفتی "پدر " برام یاد آوری شد🌸😍مرسی از تاپیک قشنگت برام دعا کن 

💛💛💛💛

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آخه عزیزم من تو اون کتاب فهمیدم امام زمان حکم پدر ما شیعیان رو داره😍😢 عشقش حتی از عشق پدر به فرزند ...

ای جان دلم 🤩🤩🤩

چه مهربان پدری🥰🥰🥰

محتاجم به دعات فرشته ی من☺️❤

ان شاءالله امام زمان حاجت هات رو امضا کنه به حق حضرت زینب😍🥰