سلام و صد تا سلام هدیه به صورتهای مهربون و دل های قشنگتون😍😍😍🌸🌸🌸
حال دلتون خوبه عزیزای دلم؟🥰 الحمدلله 😍
نبینم غصه بخورینا 🤨 درست میشه ان شاءالله میدونم😍🥰🥰🥰
خب خوش اومدین به تاپیک خودتون عشقای من🤩
به رسم هرشبمون روحمون و با یه صلوات واسه سلامتی و ظهور مهدی موعود عج تازه میکنیم😍
🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
ای جانم چه عطر و بویی پیچید تو خونتون😍
حالا باهم تکرار میکنیم:❤
🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
آخیش 😍 چه آرامش قشنگی🥰
مهربونای من🥰🥰🥰 امروز چی کارا کردین که امام زمانمون و شاد کرد🤩
یا زبونم لال چیکار کردیم که آقا رو ناراحت کردیم😔
به وقت عذر خواهی باهم میگیم آقا جونم ببخشید من رو ☺️ تموم سعی ام و میکنم که تکرار نشه😍
😍ممنونم از همراهیتون فرشته های من😘
🌸🌸🌸دست حق همراهتون و نگاه امام زمان برکت زندگی تون باشه😍🌸🌸🌸🌸
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
امروز آقا رو هم خوشحال کردم هم ناراحت😔 الهم عجل لولیک الفرج
الحمد لله که خوشحالشون کردی و خوش به سعادتت😍😍😍❤
میبخشه آقا شک نکن🤩
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
خدا به دوستان امام زمان رفعت و عزت و به دشمنانش ذلت بده..
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم خدا به دوستان امام زمان رفعت و عزت و به دشمنانش ذلت بده..
ممنونم بابت دعای قشنگ عزیز جانم😍❤🥰
خدای خوبم🥰 به حق صاحب زمان دل این دوست من و اونجوری که دوست داره شاد کن😍❤
مرسی از دعای قشنگت 😭😭😭
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چقدر تو خوبی آخه😍 میدونی الان این ناراحتی تو چقدر ارزشمنده؟🤩 تو یه ببخشید بگو و شک نکن آقا میبخش ...
عزیزم گفتی پدر😢 یاد یه کتاب آشتی با امام زمان افتادم
تو خوندیش؟
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
عزیزم گفتی پدر😢 یاد یه کتاب آشتی با امام زمان افتادم تو خوندیش؟
سعادت نداشتم مهربونم😔
حتما آن شاء الله مطالعه میکنم😍😍😍
اون قدری که هیچ غصه ای اخم و رو صورت مهربونش نیاره😍
سعادت نداشتم مهربونم😔 حتما آن شاء الله مطالعه میکنم😍😍😍
آخه عزیزم من تو اون کتاب فهمیدم امام زمان حکم پدر ما شیعیان رو داره😍😢 عشقش حتی از عشق پدر به فرزند هم به ما بیشتره 😍😢 الان که گفتی "پدر " برام یاد آوری شد🌸😍مرسی از تاپیک قشنگت برام دعا کن
💛💛💛💛
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
آخه عزیزم من تو اون کتاب فهمیدم امام زمان حکم پدر ما شیعیان رو داره😍😢 عشقش حتی از عشق پدر به فرزند ...
ای جان دلم 🤩🤩🤩
چه مهربان پدری🥰🥰🥰
محتاجم به دعات فرشته ی من☺️❤
ان شاءالله امام زمان حاجت هات رو امضا کنه به حق حضرت زینب😍🥰