2777
2789

وقتی بخوایم با خدا حرف بزنیم

حتما باید بیرون باشه ک رو به آسمون باشه؟

یا تو اتاق و اینا هم میتونیم حرف بزنیم

میدونم از دلم خبر داره اما دلم میخواد حرف بزنم اروم شم💔

نماز اول وقت بخونین. با خدا و امام زمان بعدش صحبت و درددل کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز نمیخونم کلنفقط حرف میزنم

شروع کنین نماز رو.
نماز مهمترین عبادته کلید بهشته ستون دینه.
شرط قبولی همه اعمال و عبادات نمازه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ولی اصلا منو نمیبینه:(💔

فکر میکنی!!!معتقدم خدا صلاح و مصلحت مارو بهتر میدونه من الان شرایطم خیلی سخته اما دعا میکنم و میسپارم به خودش چون معتقدم برای خواستمون نباید پافشاری کنیم،، میگم خداجون هرچی صلاحیت برام رقم بزن

فکر میکنی!!!معتقدم خدا صلاح و مصلحت مارو بهتر میدونه من الان شرایطم خیلی سخته اما دعا میکنم و میسپار ...

خواسته های من طوری نیستن که صلاح بخواد

دل خوش داشتن چیز زیادیه؟

اینکه هرروز از فشار درد و روانی گریه نکنی چیز زیادیه؟

عادت ندارم💔🥲ولی امتحان میکنم

حتما امتحان کنین. نماز غذای روحه.
همینطوری که هر روز به جسمتون غذا میدین روحتون هم نیاز به غذا داره که نماز و عبادت و ارتباط با روح غذای روحه.
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@مینای_بهاری

@ظهور313

@خانمحاجآقا

@مستانه۶۹‍