2777
2789
عنوان

بنظرتون برم شکایت کنم

82 بازدید | 11 پست

من یه مدته یکی مررتب داره رو شماره ام اس ام اس بمبر میزنه

امروز نزدیک به ۸۰۰ تا پیامک اومده برام

بنظرتون شکایت و پیگیری کنم از طریق پلیس فتا نتیجه ای داره؟؟ مشخص میشه کار کیه؟

ارزش داره پیگیری کنم؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش نکردی ؟بله شکایت کن

اس ام اس بمبر

ینی از سایتای مختلف برام کد ورود میاد

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

به جایی نمیرسه

با ربات تلگرامه

ربات تلگرامم پیدا کنی بر فرض محال که نمیشه پیدا کنی حتی یک درصد هم احتمال نداره((چون ربات طوری طراحی شده که شماره شمارو تو یسری سایت و اینا میزنه تا واستون کد بیاد پس هیچ اطلاعاتی ازش نیست

عین اینه من شماره شمارو تو یه سایت بزنم واستون پیامک بیاد

از کجا میفهمید من زدم؟؟

حالا من شخصم

اون رباته

کجا؟؟

تو تلگرامی که خودشم غیرقابل نفوذه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اره حتما یه مرده بااین ک زن و بچه داش میدونس منم متاهلم بچه دارم باانواع شماره عا تماس میگرف برای کا ...

وای عجب آدمی بوده

شکایت نکردین ازش؟

وای عجب آدمی بودهشکایت نکردین ازش؟

شوهرم تهدید کرد تکرار کنی پدرتو درمیارم ترسید . هی زنگ میزد میگف شوهرت خونس؟ بیشعور

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

به جایی نمیرسهبا ربات تلگرامهربات تلگرامم پیدا کنی بر فرض محال که نمیشه پیدا کنی حتی یک درصد هم احتم ...

ممنون عزیزم

پس میگی نرم شکایت و پیگیری نکنم؟؟؟