2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله نمیدونی چقدر امیدوار شدم ،چله یاسین چطوریه ؟؟؟چهل روز یاسین بخونم ؟؟؟؟اداب یا دعای خاصی ندا ...

نه عزیزم از همین امشب شروع کن جهل شب بخون به نیت سلامتی بچه ت جواب میگیری شک نکن

نه اصلا نزده ،حتی دکتره هم چیزی راجبش نگفت ،فقط راجب آن تی گفت

چون این سونو دو تا مسئله رو بررسی میکنه یکی ضخامت پشت گردن جنین ینی ان تی   یکی ام تیغه بینی  ان بی،   البته شایدم زودرفتی بخاطر اون روئت نشده

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
یازده هفته و دو روزم بود،ضربان قلب جنینم ۱۳۸ فک کنم خیلی کمه آره ؟؟؟؟

ن ضربانش کم نیس نگران نباش اگر تیغه بینی دیده نشده صددرصد بخاطر کوچیک بودنشه نگران نباش من تو اولی و دومیم ان تیام یک و خرده ای بود الانم باردارم ۲ بود، ببین اصن نمیشه صرفا ب عدد ان تی اکتفا کرد چون پشت بندش باید آزمایش خون بدی و با تفسیر این دوتا ریسکت دربیاد اما من مطمئنم مشکلی نیس اطرافم بی شمار دیدم از این موارد

ن ضربانش کم نیس نگران نباش اگر تیغه بینی دیده نشده صددرصد بخاطر کوچیک بودنشه نگران نباش من تو اولی و ...

خالمم اینطوری بود و شکر خدا بچش سالمه ،ولی بخاطر آمینو سنتز زود بدنیا اومد بچش و ی ماه تو دستگاه بود و چقدر عذاب کشیدن ،اگه زحمتی نیست برای سلامتی نینیم دعا کنید ،اینقدر گریه کردم خدا کنه سالم باشه 

خالمم اینطوری بود و شکر خدا بچش سالمه ،ولی بخاطر آمینو سنتز زود بدنیا اومد بچش و ی ماه تو دستگاه بود ...

عزیزم بهت قول میدم نی نی سالمه اصن خودتو اذیت نکن چشم رو چشمام برات دعا میکنم ❤

عزیزم بهت قول میدم نی نی سالمه اصن خودتو اذیت نکن چشم رو چشمام برات دعا میکنم ❤

مرسی مهربون ،خدا نینی شمارم حفظ کنه ،عدد شما نرمال بوده تا ۲/۵نرمالع ،راستی برای من اصلا آزمایش ننوشتن ؟؟؟فردا میرم دکتر ینی احتمالش هست فردا بنویسن

مرسی مهربون ،خدا نینی شمارم حفظ کنه ،عدد شما نرمال بوده تا ۲/۵نرمالع ،راستی برای من اصلا آزمایش ننوش ...

ممنونم عزیزم، باید آزمایش خونم برات مینوشتن چون قاعدش اینه ک هردو تو ی روز یا دوروز پشت سرهم انجام بشه، اره حتما میفرسنت چون میگم ب تنهایی اصن قابل قبول نیس جوابش